Choose your country

MENNEKES

Palkinnot

MENNEKES ON PALKITTU YRITYS

Tehokkailla ratkaisuilla teollisten pistokytkinten, sähkömobiliteetin sekä innovaatioistaan saamien sertifiointien, palkintojen ja kunniamainintojen myötä MENNEKES on ollut alan johtava valmistaja jo kymmeniä vuosia. MENNEKESin tuotteita ja saavutuksia kunnioitetaan jatkuvasti asiantuntijatuomaristojen myöntämillä palkinnoilla. Kaikkien nykyisten palkintojen yleisluettelo.

Vuoden erikoisalan jälleenmyyjä 2019

Vuonna 2019 MENNEKES palkittiin jälleen erikoisalan jälleenmyynnin tuotemerkiksi energiasektorilla. Plus X -palkinto myönnetään erikoisalojen jälleenmyynnin toimivien osallistujien parissa suoritetun kansallisen tutkimuksen perusteella. Tämä palkinto antaa tunnustusta MENNEKESin ja erikoistuneen jälleenmyynnin välisestä esimerkinomaisesta, vastuullisesta yhteistyöstä.

Saksan designpalkinnon erikoismaininta 2019

Saksan desingpalkinto kunnioittaa innovatiivisia tuotteita, projekteja sekä näiden innovatiivisten tuotteiden ja projektien valmistajia ja suunnittelijoita. Vuonna 2019 MENNEKES voitti tämän palkinnon kahdesti: EverBOX® Gripillä rakennus- ja elementtikategoriassa, ja koko PowerTOP® Xtra -tuoteperheellä teollisuustuotesarjassa.

ADAC-seinäkotelotesti 2018

ADAC suorittaa säännöllisesti järjestelmävertailuja. Seinäkoteloiden järjestelmävertailussa MENNEKES AMTRON® -latauskotelo sai arvosanan "Erinomainen", ja siten se oli kolmen parhaan testatun seinäkotelon joukossa. Näin MENNEKESin pyrkimykset varmistaa se, että käyttäjä voi tuntea olonsa mukavaksi ja turvalliseksi sähköisen mobiliteetin parissa, on havaittu.

Saksan innovaatiopalkinto 2018

Saksan innovaatiopalkinto myönnetään tuotteille ja ratkaisuille, jotka ensinnäkin ja ensi sijassa erottuvat aikaisemmista ratkaisuista keskittymällä loppukäyttäjään ja lisäarvoon. X-CONTACTin® avulla MENNEKES on kehittänyt tuotteen, joka helpottaa työkulkuja ja lisää samalla käyttäjien turvallisuutta.

Saksan tuotemerkkipalkinto 2018

Saksan tuotemerkkipalkinto on palkinto tuotemerkeille ja niiden valmistajille, ja se osoittaa, että MENNEKESillä on yksi parhaista tuotemerkkistrategioista. MENNEKES erottuu erityisesti keskittymällä yksilöllisiin ratkaisuihin pelkkien yksilöllisten tuotteiden sijaan; tämä polttopiste mahdollistaa yritykselle asiakasläheisyyden ja siten MENNEKES on voinut laajentaa MENNEKES-tuotemerkkiä jatkuvasti.

INKA-palkinto 2016


INKA-palkinto myönnetään kuvastoista ja myymälöistä median laadukkaasta työstä. Tässä suhteessa MENNEKES julistettiin yleisvoittajaksi tuote-esitekategoriassa AMTRON®-esitteillään.