Choose your country

MENNEKES

Tuulivoimaloiden tuotanto

Tuoteratkaisujamme käytetään jo itse energiantuotannossa. Tuulivoimalan yksittäiset osat tuotetaan modulaarisesti, jotta ne voidaan sitten paikan päällä koota nopeasti ja helposti yhteen. Suurissa tuotantohalleissa valmistetaan roottorin siipiä, tornisegmenttejä ja vaunuja Onshore- ja Offshore-tuulipyörille. Uusien laitteistojen jatkuvasti kasvavan maailmanlaajuisen kysynnän vuoksi tuotanto käy täysillä. Siihen vaaditaan luotettavaa virransyöttöä.

Jotta tämän kokoluokan tuotantolaitoksille voitaisiin taata varma virransyöttö, on käytettävä hajautettua, suurialaista energianjakelua. AMAXX®-pistorasiayhdistelmät voidaan varustaa yksilöllisesti CEE- ja SCHUKO®-pistorasioilla sekä verkko- ja paineilmaliitännöillä. Näin kaikille yrityksesi alueille voidaan syöttää luotettavasti sähköä ja muita aineita. Kooltaan ja varusteluiltaan erilaisten AMAXX®-yhdistelmien lisäksi tarjoamme kompaktijakelijoita sähkö- ja tietopistorasioilla varustettuna.

Pistokytkinten ja pistorasioiden nikkelöidyt koskettimet kestävät lisäksi erityisen hyvin roottorisiipien valmistuksessa kertyvää lasikuitupölyä. Tuemme asiakkaitamme heidän projektiensa suunnittelussa ja toteutuksessa vuosikymmenten kokemuksella. Yhteyshenkilömme ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiin, projektia ennen, sen aikana ja sen päättämisen jälkeen.

Tuulivoimaloiden pistokkeet ja pistorasiat

Tarjoamme erilaisia seinä- ja pinta-asennettavia pistorasioita tuulivoimaloiden tornin ja konepellin sähkönjakeluun. Löydät oikeat tuoteratkaisut täältä vastaavilta tuotesivuilta:

Salkun Pistokkeet ja pistorasiat

Tuulivoimaloiden pistorasiayhdistelmät

Yksilöllisesti varustettavat AMAXX-pistorasiayhdistelmämme ja muut järjestelmissä käytettävät seinään asennettavat virranjakelijat löytyvät täältä:

Salkun Astiayhdistelmät

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä