Choose your country

MENNEKES
Eine schwarze Inlet-Komponente wurde in Szene gesetzt

MENNEKES Automotive

MENNEKES Stecker GmbH & Co. KG

Yksilölliset ratkaisut sähköajoneuvoille

MENNEKES Stecker GmbH & Co. KG perustettiin vuoden 2011 alussa. Yritys kehittää ja tuottaa asiakaskohtaisia tilan 2 / tilan 3 latausvastakkeita ja -kaapeleita Saksassa autonvalmistajille ja heidän tavarantoimittajilleen kotimaisilla ja kansainvälisillä sähköisen mobiliteetin tulevaisuuden markkinoilla. Organisaatiota ja prosesseja ohjataan kohti ajoneuvoteollisuuden tarpeita ja autostandardin TS16949 vaatimusten täyttämistä.

Kaikki ajoneuvoteollisuuden logistiikkaprosessit on kartoitettu käytetyn vakio-ohjelmiston SAP R3 avulla. Moderni CAQ-järjestelmä on perusta läpinäkyvyydelle ja luotettavuudelle. 

Kaikkien MENNEKES-konsernin yritysten ydinosaamisia käytetään suunnittelussa ja tuotannossa. Sisäinen erityinen koneenrakennusosasto sekä Midena Werkzeugbau GmbH:n työkalujen suunnittelu- ja rakennusosasto yhdessä MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG:n polymeeri- ja metallinprosessiosasto mahdollistavat asiakaskohtaisten vaatimusten ammattimaisen ja nopean toteutuksen.

Sähkömobiliteetin latauspistokkeiden tyypin 2 vakioluonnoksen kehittäjänä MENNEKES on ensikäden kumppani. Sen kattavaan projektikokemukseen perustuen yritys on kehittänyt ja toteuttanut innovatiivisia ratkaisuja pitkin matkaa tuotannon aloittamiseen asti. 

MENNEKES seuraa kokonaisvaltaista lähestymistapaa sähköajoneuvojen latauksessa ja palvelee koko ketjua ajoneuvosta aina verkkoyhteyteen. MENNEKES-ryhmän tuotevalikoima ulottuu yksittäisistä komponenteista, kuten latauspistotulpista, kojepistokkeista ja pistorasioista sekä kootuista latauskaapeleista aina älykkäisiin latausasemiin yksityisillä ja julkisilla paikoilla käytettäväksi.