Choose your country
MENNEKES

Power your Automotive Industry

Virtalähde autoteollisuudelle

MENNEKESin kehittämä "Typ 2" -pistotulppa on lakisääteisesti kaikkien sähköajoneuvojen standardina koko Euroopassa vuodesta 2014 lähtien. Latausjohtojen ja -järjestelmien sekä autoille sopivien sisääntulojen lisäksi tuoteratkaisumme ovat edustettuna myös muissa osissa ajoneuvovalmistusta. Autoteollisuuden tuottajat ja toimittajat luottavat jo vuosia pistorasiayhdistelmiimme ja pistokytkimiimme.

Pienimmästä kiinto-osasta aina koriasennukseen: henkilö- ja kuorma-autojen valmistus sisältää lukemattomia vaiheita, joiden on täsmättävä pienintä yksityiskohtaa myöten. Tuotantorobotit ja pätevät työntekijät työskentelevät yhdessä ajoneuvojen pikkutarkkaan suunnitellussa tuotannossa. Jotta kaikki koneet toimisivat virheettömästi ja liukuhihnat pysyisivät aina liikkeessä, niiden on saatava sähköä luotettavasti ja keskeytyksettä.

Seinäasennettavat AMAXX®-pistorasiayhdistelmämme ja irrotettavat energianjakelijat mahdollistavat kattavan virransyötön suurissa tuotantohalleissa. Lisäksi tarjoamme PowerTOP® Xtra -sarjamme kestäviä pistotulppia ja jatkopistorasioita, jotka kestävät autoteollisuuden tiukat vaatimukset mitä parhaimmin. Kaikki MENNEKES-tuoteratkaisut on varustettu hyväksi todetuilla ErgoCONTACT®-, SafeCONTACT- tai TwinCONTACT-liitäntätekniikoillamme, jotka mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen ja huollon.

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä