Choose your country
MENNEKES
Firmengebäude der MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG in Kirchhundem

MY POWER CONNECTION

Me olemme MENNEKES

MY POWER CONNECTION: MENNEKES tarkoittaa erittäin laadukkaita, luotettavia, turvallisia ja innovatiivisia, tehokkaita ratkaisuja teollisuuspistokkeiden ja sähkömobiliteetin alalla sekä autoalalla. Rehelliset, kunnialliset ja pitkäaikaiset sekä tasaveroiset sopimuskumppanuudet ja tiivis, henkilökohtainen palvelu ovat meille itsestäänselvyyksiä.

Me olemme tekijöitä, haluamme parantaa asioita ja etsimme aina uusia ratkaisuja. Liiketoiminta-alueillamme kuulumme maailman johtaviin valmistajiin. Vuodesta 2014 lähtien latauspistokkeemme "Typ 2" on ollut EU-lainsäädännöllisesti sähköajoneuvojen standardina kaikkialla Euroopassa. MENNEKES on modernien pistokkeiden, pistorasioiden ja yhdistelmäpistorasioiden sekä älykkäiden eMobility-latausratkaisujen symboli – tilityspalvelut mukaan lukien. Meillä syntyy turvallisia yhteyksiä ja infrastruktuuri tulevaisuuden liikkuvuutta varten. Kehitämme ja tuotamme pitkäaikaiset ratkaisumme erilaisille teollisuudenaloille, kunnille ja julkisille laitoksille, mitä erilaisimmille toimialoille, autoteollisuudelle, niiden toimittajayrityksille sekä yksityisille kotitalouksille.

Alueellisesti juurtunut ja kansainvälisesti verkottunut perheyritys

Alueelliset juuret ja kansainvälisyys kulkevat meillä käsi kädessä: olemme riippumaton keskisuuri yritys – jo yli 80 vuoden ajan perheomistuksessa, kolmannen perhesukupolven johtama ja sitoutuneet kotiseutuumme Sauerlandiin sekä Saksan talousalueeseen. Päätoimipaikkamme sijaitsee yrityksen perustamisesta, vuodesta 1935 lähtien Kirchhundemissa, Saksan Sauerlandissa. Vuonna 1991 mukaan tuli toinen toimipaikka Saksin osavaltion Neudorfissa, Erzgebirgen vuoristossa, Sehmatal-laaksossa. Me tuotamme laatua "Made in Germany". Markkinoimme ratkaisujamme yli 90 maassa ja olemme kansainvälisesti verkottuneita Euroopassa, Aasiassa, Lähi-Idässä sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sijaitsevien tytäryhtiöiden, myyntitoimistojen ja edustajien ansiosta.

Olemme ylpeitä 1.600 erittäin pätevästä, monipuolisesta työntekijästämme – he ovat tärkein pääomamme. Tarjoamme heille turvalliset, liiton sopimusten mukaiset työpaikat, joustavat, perheystävälliset työajat, lukemattomia etuja ja työympäristön, jota leimaavat kunnioitus, luottamus ja maailman avoimuus sekä läpinäkyvyys ja selkeästi säädelty palautekulttuuri. Kohdistetuin toimenpitein kehitämme työntekijöitämme jatkuvasti ammatillisesti ja henkilökohtaisesti edelleen.

Koulutamme onnistuneesti jo vuosikymmenten ajan. Näin olemme voineet tasoittaa tietä ammattielämään jo monille sukupolville nuoria – ja muutamat entisistä oppisopimustyöntekijöistämme ovat nykyään johtavassa asemassa MENNEKESissä.

Oma tuotanto ja suuret vaatimukset kestävyydelle ja laadulle

Kehitämme ja tuotamme tuotteemme itse – näin varmistamme, että ne vastaavat laatuvaatimuksiamme. Tuotekehitys, työkalujen valmistaminen, muoviruiskupuristamot, kontaktiosien valmistus, sarja- ja erikoisasennus sekä 5500 neliömetrin logistiikkakeskus ovat yrityksen sisäinen osa yritysryhmäämme. Panostamme uusimpiin koneisiin, asiantunteviin koneenohjaajiin ja ensiluokkaisiin raaka-aineisiin.

Ympäristönsuojelu ja luonnollisten resurssien säästäminen ovat periaatteitamme. Koko yrityksemme on suuntautunut kestävyyteen, energian- ja ympäristönhallintajärjestelmillämme on vastaavat sertifioinnit. Rakennuksemme on yhdistetty toisiinsa keskeisen energiajärjestelmän avulla. Kylmä- ja lämpöakut huolehtivat siitä, että yölliset ympäristölämpötilat ja koneiden ja laitteistojen luovuttama lämpö kerätään talteen ja käytetään edelleen toimistotilojen ja lattioiden lämmittämiseen tai jäähdytykseen.

MENNEKES-ratkaisut antavat käsiisi yksilöllisesti tarkastettua, kestävää laatua: testilaboratoriossamme tuotteemme testataan kovaa käytäntöä varten perinpohjaisesti – uudenaikaisimmin mittaus- ja testausmenetelmin, voimassa olevia standardeja noudattaen. Laboratoriomme on Saksan sähkötekniikan, elektroniikan ja tietotekniikan liiton (VDE) hyväksymä.

Lue meistä vielä lisää: