Choose your country

MENNEKES

Power your Logistics Centers

Virransyöttöä logistiikkakeskukselle

Globalisointi ja E-Commerce johtavat siihen, että maailmanlaajuisesti on kuljetettavana yhä enemmän tavaraa. Laivoilla, junilla ja kuorma-autoilla saapuvat päivittäin useammat miljoonat paketit ja kuormalavat mitä erilaisimmista yrityksistä asiakkaille. Logistiikkakeskuksissa on kitkaton kulku ratkaisevaa tehokkaan työskentelyn kannalta kuormaa kuormattaessa, työstettäessä ja kerättäessä. Tässä tulevat kuvaan mukaan luotettavat pistokytkimemme ja pistorasiayhdistelmämme.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuoteratkaisuja, joita on testattu käytännössä jo vuosia logistiikkakeskuksissa ympäri maailmaa. AMAXX®-pistorasiayhdistelmiämme on saatavana eri kokoisina ja eri malleina, voit itse lisäksi määritellä tarkat tiedot ja varustuksen yritykseesi ja yksittäisille alueille sopivaksi. SCHUKO®- ja CEE-pistorasioiden lisäksi ne voidaan lisäksi varustella tietoliitännöillä tai paineilmajohdolla.

Muita tuoteratkaisuja ovat erityisen kestävät PowerTOP® Xtra -pistotulppamme ja -jatkopistorasiamme, joiden avulla perävaunut voidaan liittää logistiikkakeskuksen sähköverkkoon, sekä ulkokäyttöön tarkoitetut säänkestävät CombiTOWERit®. Lisäksi tarjoamme seinäpistorasioita IP44-suojalla hajautettuun sähkönjakeluun rakennuksen sisällä, sekä sisäänrakennetulla vaiheenkääntimellä varustettuja laitepistokkeita perävaunuja varten.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä