Choose your country

MENNEKES

Ylivoimaisesti paras Xtra!

PowerTOP® Xtra – tuoteperhe: CEE-pistotulpat ja CEE-pistorasiat kaikkiin tilanteisiin

Teollisuusyritykset, kaivosala, satamat tai leirintäalueet – sähkönjakelun tulee tapahtua kaikkialla turvallisesti ankarissakin olosuhteissa. Huippulaadukas tuoteperheemme perustuu vankkaan osaamiseemme: PowerTOP® Xtra -CEE-pistotulpat ja -CEE-pistorasiat ovat saatavissa 16, 32, 63 ja 125 A:n versioina. Monet niistä ovat olleet jo vuosia käytössä erilaisissa työympäristöissä ja todistaneet luotettavuutensa käytännössä. PowerTOP® Xtra – pistorasiat ja pistotulpat ammattilaisille!

Uudenlaista ergonomiaa – turvallinen käsittely ja pitkä käyttöikä

Erityisen muotoilun ja kestävän materiaalin ansiosta PowerTOP® Xtra -pistotulppien ja -pistorasioiden käyttöikä on erityisen pitkä ja niiden käyttö on turvallista ja helppoa haastavimmissakin olosuhteissa. Ergonomisesti muotoilun kotelon, karhennettujen tartunta-alueiden sekä karhennetun ja kumipäällysteisen vedonpoiston ansiosta CEE-pistotulpat ja -pistorasiat ovat pitäviä, ne pysyvät kosteissa ja märissä olosuhteissakin varmasti kädessä ja ne voi kytkeä ja irrottaa useita tuhansia kertoja. 63 ja 125 A:n pistotulpissa ja pistorasioissa vedonpoisto on runkoa vasten, minkä ansiosta pinnat on helppo pitää puhtaina.

Pistorasioissa on suojakannen avaamista helpottava painike. Pistotulpissa ja pistorasioissa on lisäksi kiertolukitus etuosan ja rungon välillä, mikä mahdollistaa nopean lukituksen ilman ruuveja. 63 ja 125 A:n (kotelointiluokka IP67) pistotulpissa ja pistorasioissa kannessa ja pistotulpan etuosassa on ruiskutetut ja irtoamattomat tiivisteet.

Uudenlaista ergonomiaa – lisäsuojaa vahvoilla tuotteilla

PowerTOP® Xtra -tuoteperhe on ammattilaisten luotettava ja monipuolinen työkumppani. Vahvat pistotulpat ja pistorasiat takaavat parhaan suojan haastavimmissakin työskentelyolosuhteissa:

Suojattu pölyltä ja vedeltä:

  • 16–32 A:n CEE-jatkopistorasiat ja -pistotulpat täyttävät kotelointiluokan IP54 vaatimukset
  • 63–125 A:n CEE-pistorasiat ja -pistotulpat täyttävät kotelointiluokkien IP44 tai IP67 vaatimukset

Suojattu syövyttäviltä aineilta:

  • 63 ja 125 A:n CEE-jatkopistorasioissamme on erittäin hyvin lämpöä kestävät koskettimen pitimet ja lisävarusteena nikkelöidyt koskettimet. Myös pistotulpissa kosketinnastat ovat nikkelöidyt.
  • 16 ja 32 A:n 5-napaiset CEE-pistotulpat ja -pistorasiat ovat valinnaisesti saatavissa yhtä kestävänä PowerTOP® Xtra R -mallina.

ErgoCONTACT® ja SafeCONTACT varmistavat yksinkertaisen ja turvallisen liitännän

63 ja 125 A:n pistotulpat ja pistorasiat on varustettu ruuvikoskettimien liitäntätekniikalla. 16 ja 32 A:n CEE-pistotulpissa ja CEE-pistorasioissa on innovatiivinen ja helppokäyttöinen ErgoCONTACT®- ruuvikoskettimien liitäntätekniikka. Se mahdollistaa helpon, turvallisen ja ergonomisen asennuksen: Ruuvimeisseliä ei käytetä sivulta vaan suoraan edestä, jolloin paine kohdistuu kahvaan. Ruuvausta tuetaan lisäksi ohjainkauluksella. Tämä estää työkalun luiskahtamisen ja vähentää loukkaantumisia. Kutakin kosketinta varten tarvitaan vain yksi ruuvi – kiinteästi ohjainkaulukseen integroitu irtoamaton yhdistelmäpääruuvi, jonka voi kiinnittää niin ristipäisellä kuin talttapäisellä ruuvimeisselillä. Kaikki ruuvit osoittavat samaan suuntaan. Etuosaa ei enää tarvitse kääntää kädessä yksittäisten napojen kosketinruuvien kiristämistä varten. Tämä säästää aikaa.

16 ja 32 A:n pistotulpat ja pistorasiat ovat saatavissa myös ruuvittomalla SafeCONTACT-tekniikalla varustettuna PowerTOP® Xtra S -mallina. Johtimia ei tarvitse kuoria eikä esikäsitellä, mikä lyhentää liitäntäaikaa yli puolella ja vähentää myöhemmin huollon tarvetta!

Helppo asennus – vaatii vain vähän työkaluja

Olemme parantaneet PowerTOP® Xtra -tuoteperheen asennusprosessia entisestään: kotelon itsekiertyvän kierteen, lukitsimen ja vedonpoiston ansiosta CEE-pistotulppien ja CEE-pistorasioiden asennus käy helposti ja nopeasti, eikä siihen vaadita suurta määrää työkaluja.

X-CONTACT® tekee liittämisestä ja irrottamisesta kevyttä

Kaikki PowerTOP® Xtra -pistorasiat on varustettu X-CONTACT®-kosketinholkkiteknologialla. Hylsyissä on X:n muotoinen uritus ja ne on valmistettu joustavasta elastisesta materiaalista. Kytkettäessä pistokkeen nasta painaa CEE-pistorasian kosketinholkkiaukon auki. Tämä mahdollistaa erityisen kevyen kytkemisen ja irrottamisen – voimaa vaaditaan jopa puolet vähemmän! Näin myös 63 ja 125 A:n suurten virranvoimakkuuksien CEE-pistorasioiden ja CEE-pistotulppien kytkeminen ja irrottaminen käy helposti yhdeltä ilman apuvoimia.

63 ja 125 A:n PowerTOP® Xtra -pistorasioissa X-CONTACT®-hylsyjen sisäseinät ovat lisäksi uritetut. Sisäuritus, joustava materiaali ja hylsyjen uritus varmistavat CEE-pistotulppien ja CEE-pistorasioiden optimaalisen ja varman kytkennän. Lisäksi kosketinholkkien rakenteen ansiosta lika ja pintaruoste irtoavat itsestään. Materiaali ei väsy eikä kulumista tapahdu karkeassakaan käsittelyssä eikä toistuvasti kytkettäessä ja irrotettaessa. PowerTOP® Xtra -pistotulpat ja -pistorasiat toimivat vuosien ajan turvallisesti ja luotettavasti.

Onko sinulla kysyttävää PowerTOP® Xtrasta? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!