Choose your country

MENNEKES

SCHUKO® pistokytkimet

SCHUKO® eli suko on lyhenne sanasta suojakosketin, ja se kuvaa ensisijaisesti Euroopassa käytettävää tiettyjen CEE-pistotulppien ja jatkopistorasioiden sekä pistorasioiden järjestelmää (kutsutaan kansainvälisesti myös pistokytkintyypiksi F).

Etsi tästä suoraan sopiva SCHUKO® pistokytkin!

Vasarasymbolilla varustetut paneeliasennetut pistorasiat ja seinäpistorasiat

SCHUKO® paneeliasennetut pistorasiamme ja -seinäpistorasiamme on tarkoitettu erityisen karkeisiin työskentelyolosuhteisiin, ja niiden kannessa on merkkinä tästä vasarasymboli. Kotelo valmistetaan korkealaatuisesta muovista, minkä ansiosta ratkaisut:

  • kestävät öljyä, bensiiniä ja rasvoja
  • ovat murtumattomia
  • kulutusta kestäviä

Vasarasymbolilla ja laippatiivistekauluksella varustetut paneeliasennetut pistorasiat ja seinäpistorasiat

Vasarasymbolilla varustetut SCHUKO® paneeliasennetut pistorasiamme ovat saatavissa myös termoplastisesta elastomeerista (TPE) valmistetulla laippatiivistekauluksella siirrettäviin laitteisiin. Kaksikomponenttitekniikan ja valinnaisten ruuvi- tai pistoliittimien ansiosta se ei irtoa. Nämä pistorasiat täyttävät kannen ollessa kiinni joka tilanteessa kotelointiluokan IP 54 vaatimukset. Ratkaisut ovat kosketussuojattuja standardin EN/IEC 60529 mukaisesti, toimitettavissa myös 75 x 75 mm laipalla kaapelikanaviin ja uppoasennettaviin rasioihin – ja ne on helppo vaihtaa vanhojen SCHUKO® pistorasioiden tilalle. 

muut SCHUKO® ratkaisut

Mainittujen tuoteratkaisujen lisäksi valikoimaamme kuuluu paljon muita SCHUKO® ratkaisuja, kuten saranoidulla tai nauhallisella bajonettikannella varustettuja paneeliasennettuja pistorasioita ja seinäpistorasioita, avoimia paneeliasennettuja pistorasioita, pistotulppia ja jatkopistorasioita, varmistavalla bajonettirenkaalla varustettuja pistotulppia ja jatkopistorasioita, kulmapistotulppia ja laitepistokkeita, varmistavalla suojakannella ja bajonettirenkaalla.

Massiiviset johtimet, läpimitta 1,5–2,5 mm².

Taipuisat johtimet, läpimitta 1,5–2,5 mm².

Taipuisat johtimet, läpimitta 1,5–2,5 mm².

Taipuisat johtimet, läpimitta 1,5–2,5 mm².

Usein kysytyt kysymykset, tekninen tuki, koulutukset ja tehdasvierailut

Onko sinulla lisää kysyttävää sähkötekniikkaan ja pistokytkimiimme liittyen? Käy katsomassa usein kysytyt kysymykset! Jos niistä ei ole apua, tekninen tukemme auttaa sinua mielellään.

Haluatko kattavan koulutuksen pistokytkimiin liittyen tai haluatko tutustua tuotantoomme paikan päällä tehdasvierailulla? Ota yhteyttä koulutustiimiimme!