Choose your country

MENNEKES

Pistokytkintemme liitäntätekniikat

Pistokytkimemme on varustettu erilaisilla liitäntätekniikoilla – yksinkertaiseen, turvalliseen ja aikaa säästävään asennukseen.

ErgoCONTACT®-ruuvikosketinliitäntätekniikka

16 ja 32 A:n PowerTOP® Xtra -ratkaisut on varustettu erityisellä jatkokehitetyllä, innovatiivisella ja miellyttävällä ErgoCONTACT®-ruuvikosketinliitäntätekniikalla. Se mahdollistaa helpon, turvallisen ja ergonomisen asennuksen: ruuviavainta ei käytetä sivulta vaan suoraan edestä, jolloin paine kohdistuu kahvaan. Ruuvausta tuetaan lisäksi ohjainkauluksella. Tämä estää työkalun luiskahtamisen ja vähentää loukkaantumisia. Kutakin kosketinta varten tarvitaan vain yksi ruuvi – kiinteästi ohjainkaulukseen integroitu irtoamaton yhdistelmäpääruuvi, jonka voi kiinnittää niin ristipäisellä kuin talttapäisellä ruuviavaimella. Kaikki ruuvit osoittavat samaan suuntaan. Etuosaa ei enää tarvitse kääntää kädessä yksittäisten napojen kosketinruuvien kiristämistä varten. Tämä säästää aikaa.

Ruuviton SafeCONTACT-tekniikka

16 ja 32 A:n PowerTOP® Xtra -pistokytkimet ovat saatavissa ruuvittomalla SafeCONTACT-tekniikalla varustettuna PowerTOP® Xtra S -mallina. Johtimia ei tarvitse kuoria eikä esikäsitellä, mikä lyhentää liitäntäaikaa yli puolella ja vähentää myöhemmin huollon tarvetta!

Ruuviton TwinCONTACT-tekniikka

MENNEKESin 16 ja 32 A:n seinä- ja paneeliasennetut pistorasiat ovat saatavissa erityisen aikaa säästävällä ruuvittomalla TwinCONTACT-tekniikalla. Niissä johtimet kuoritaan ja viedään sen jälkeen täysin ilman työkaluja pistorasiaan. Koodatut kaksoisliittimet takaavat johdinten asianmukaisen ja tiukan liitännän. Johdin irrotetaan painamalla punaista vapautuspainiketta ja vetämällä johdin ulos.

Usein kysytyt kysymykset, tekninen tuki, koulutukset ja tehdasvierailut

Onko sinulla lisää kysyttävää sähkötekniikkaan ja pistokytkimiimme liittyen? Käy katsomassa usein kysytyt kysymykset! Jos niistä ei ole apua, tekninen tukemme auttaa sinua mielellään.

Haluatko kattavan koulutuksen pistokytkimiin liittyen tai haluatko tutustua tuotantoomme paikan päällä tehdasvierailulla? Ota yhteyttä koulutustiimiimme!