Choose your country

MENNEKES

Power your Wind Energy

Tuulivoimaloiden virransyöttö

Suuri ja kasvava osuus kansainvälisestä sähkönkulutuksesta katetaan tällä hetkellä tuulienergialla. Näin se on yksi tärkeä pylväs koko sähköntuotannossa. Energian tuottaminen tuulivoimalla on näin yksi tärkeimpiä tulevaisuuden aloja. MENNEKES työskentelee jo vuosia yhdessä tuulienergiaan liittyvien tuottajien, käyttäjäyritysten ja palveluntarjoajien kanssa ja tarjoaa yhä kasvavan valikoiman sopivia tuoteratkaisuja monille yrityksille.

Tuotteemme ovat käytössä jokaisessa energiantuotannon vaiheessa. Toimitamme kestäviä pistorasiayhdistelmiä ja pistokytkimiä Onshore- ja Offshore-tuulivoimaloiden valmistukseen, paikalliseen asennukseen sekä laitteistojen jatkuvaan käyttöön. Monipuolisen AMAXX®-energianjakelijan ja pitkäikäisten PowerTOP Xtra® -pistotulppien ja -jatkopistorasioiden lisäksi tarjoamme myös muita tuoteratkaisuja, jotka soveltuvat erityisen hyvin valtaviin kuormituksiin. Näihin lasketaan pistokytkimet jopa 690 V:n jännitteisiin asti, pistorasiat ja pistorasiayhdistelmät IP67-suojausluokalla sekä tuotteet, joissa käytetään hyväksi todettua, ruuvitonta TwinCONTACT-liitäntätekniikkaamme.

Vuosikymmenten kokemuksemme auttaa meitä tukemaan asiakkaitamme sopivien tuoteratkaisujen valinnassa. Tämän lisäksi olemme kumppaniemme tukena heidän projektiensa toteutuksessa ja olemme myös sen jälkeen aina valmiita vastaamaan kysymyksiin.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä