Choose your country

MENNEKES

Tuulivoimaloiden asennus

Tuulivoimalat on pystytettävä ennätysajassa. Siihen vaaditaan koulutettuja asentajia ja raskaita laitteita. Ulkona taivasalla olevilla työmailla on myös äärimmäisillä sääolosuhteilla tärkeä rooli. Tässä tulevat kuvaan mukaan valikoimamme iskunkestävät ja säänkestävät pistorasiayhdistelmät ja pistokytkimet. Ne soveltuvat vaativiin asennustöihin ja uhmaavat märkää, liejua ja äärimmäisiä kuormituksia.

Mobiilit EverGUM- ja EverBOX-pistorasiayhdistelmät on kehitetty töihin rankoissa olosuhteissa. Virranjakelijat voidaan helposti kuljettaa niiden kätevistä kahvoista ja pinota tilaa säästävästi. Kestävä EverBOX®-muovikotelo on saatavana valinnaisesti suojausluokassa IP44 tai IP67, täyskuminen EverGUM® vastaa suojausluokkaa IP44. Voit varustella pistorasiayhdistelmät joustavasti ja sovittaa ne näin täydellisesti projektiisi.

PowerTOP® Xtra -pistotulppien ja -jatkopistorasioiden käyttö on niiden ergonomisen muotoilun ansiosta käteviä ja turvallisia käyttää – jopa suojakäsineitä käytettäessä. Lisäksi se kestää erityisen hyvin vettä ja likaa. X-CONTACT®-kosketinholkkiteknologiamme ansiosta voit liittää ja irrottaa pistotulpat myös yksin ilman ongelmia, lisäksi likakertymät pyyhkiytyvät samalla helposti pois uritettujen kosketinholkkien ansiosta.

Tuulivoimaloiden pistokkeet ja pistorasiat

Tarjoamme kestäviä CEE-pistokkeita ja -liittimiä sähkönjakeluun työmaalla tuulivoimaloiden asennuksen aikana. Löydät oikeat tuoteratkaisut täältä vastaavilta tuotesivuilta:

Salkun Pistokkeet ja pistorasiat

Tuulivoimaloiden pistorasiayhdistelmät

Löydät räätälöitävät mobiilijakelijamme täältä:

Salkun Astiayhdistelmät

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä