Choose your country

MENNEKES

Kysymykset & Vastaukset

Kysymykset & vastaukset

Mikä liitteen "R" merkitys on PowerTOP® Xtra -sarjan tuotekuvauksen lopussa?

5-napaiset PowerTOP® Xtra -pistokytkimemme 16 A:lla on saatavana versiona PowerTOP® Xtra R. R tarkoittaa vankkoja, erittäin lämmönkestäviä kontaktialustoja sekä pistokkeiden ja liitäntöjen nikkelöityjä kontakteja. Tämä suojaa pistokytkintä erityisesti korkealta ilmankosteudelta ja aggressiivisilta aineilta.

Mitkä ovat tuotteittemme IK-arvot (initial symmetrical short-circuit current)?

Tuotteillamme on erilaisia IK-arvoja. Kunkin tuotenumeron IK-arvo voidaan kysyä MENNEKES-yhteyskumppanilta. 

Onko MENNEKES-pistorasiayhdistelmät hyväksytty/tarkastettu VDE:n (tai vastaavan) mukaisesti?

Pistorasiayhdistelmämme voivat olla erilaisten tuotenormien alaisia. Yleensä valmistamme tuotesarjamme standardien IEC 61439, IEC 60309 ja VDE 0620 mukaisesti.

Mihin 1h-pistokytkimiä tarvitaan?

Toisin kuin muut kellonaika-asennot ei tämä kellonaika-asento ole normitettu ja siksi se on vapaa pistokytkinten erikoiskäyttötarkoituksiin. Lisätietoja löydät täältä

Kuvastossa on tyypille 354 ilmoitettu johtimen maksimiläpimitaksi 6mm². Onko myös 10mm²:n liittäminen mahdollista?

Kyllä, tyyppi 354 voidaan liittää 10mm²:n johtimen läpimittaan, kun käytetään jäykkää johtoa. Jos käytetään joustavaa johtoa, voidaan liittää korkeintaan läpimitaltaan 6 mm²:n johto

Mikä ero tuotteilla 1128A ja 1128P on?

Tuotteet 1128A ja 1128P (asennuspistorasia ruuvikoskettimella) ovat lähes identtisiä tuotteita. Tuotteessa 1128P on kuitenkin lisäksi pilottikosketin.

Mihin 63 A:n ja 125 A:n pistokkeiden ylimääräinen kytkin on tarkoitettu?

Ylimääräistä kytkintä nimitetään pilottikytkimeksi ja sitä voidaan käyttää ohjaamaan lisäsignaaleja (esim. pistolaitteen vapautus / signaalin ohjaus).

Tarvitsenko 9 mm:n vai 13 mm:n paineilmaliitännän?

Aina asiakkaan virtausvaatimuksesta riippuen on paineilmaletkuja olemassa 9 mm:n tai 13 mm:n nimellishalkaisijalla. Lisäksi riippujakelijalle on tarjolla paineilman pikaliittimiä sopivalla liitäntänipalla.

Onko 3-napaista 16 A:n kulmakytkintä matkailuvaunualalla olemassa integroidulla SCHUKO®-pistorasialla varustettuna?

Ei - se ei ole enää sallittua vallitsevan standardin mukaisesti. Kaikki pistokytkimemme ja pistorasiayhdistelmät retkeily- ja karavaanarikäyttöön löytyvät täältä: karavaanari-pistokytkimet, karavaanari-pistorasiayhdistelmät