Choose your country

MENNEKES

DUO Switched & Interlocked

DUO-pinta-asennuspistorasia: Nerokas ratkaisu moneen sovellukseen

Laitteistot ja koneet käyvät yötä päivää, kuljetinhihnat pyörivät ja nosturit lastaavat tonneja painavaa materiaalia: konttisatamissa ja telakoilla, raskaan teollisuuden alalla, kaivosalalla ja elintarviketeollisuudessa tapahtuu koko ajan. Sähkönsyötön tulee tapahtua turvallisesti ja luotettavasti, jotta toiminta pyörii kitkattomasti ja kustannustehokkaasti.

Ratkaisu on kytkimellinen ja lukittava DUO-pinta-asennuspistorasia. Se on ollut jo vuosien ajan eri aloilla luotettavasti käytössä. Olemme uudistaneet 16 ja 32 A:n (3-, 4- ja 5-napaiset) pistorasiat täysin ja esittelemme nyt vahvoilla uusilla ominaisuuksilla varustetun tuoteratkaisun. Vakuutu itse!

Vahva pienintäkin yksityiskohtaa myöten - DUO-pinta-asennuspistorasian edut:

Edut ja kokoonpano - View now:

Valitse ja tilaa oikea DUO-pinta-asennuspistorasia täältä:

Miellyttävä ja aikaa säästävä asennus

Tuotteen asennuksen tulee olla helppoa, nopeaa, edullista ja turvallista. Kiireisessä maailmassa ei ole aikaa odotella ja ihmetellä. Siksi olemme varustaneet kytkimelliset ja lukittavat DUO-pinta-asennuspistorasiamme monilla uusilla hyödyllisillä ominaisuuksilla:

Vahvoilla ominaisuuksilla varustettu kotelon alaosa

Kotelon alaosa kääntyy 180 astetta. Näin M32-kaapeliläpivienti on käytettävissä joustavasti niin ylä- kuin alakautta. Kotelon alaosassa on neljä suljettua kaapelin läpivientiaukkoa esivalmistellulla kierteellä (3 x M25- ja 1 x M32), jotka voi läpäistä helposti työkalulla. Näin sinun tarvitsee avata vain tarvittavat kaapeliläpiviennit, jolloin pinta-asennuspistorasia pysyy mahdollisimman tiiviinä ja suojattuna. Meiltä saat myös lisätarvikkeina tilattavat vahvat kaapeliläpiviennit M32- ja M25.

Kätevä asennuslevy

Irrotettava asennuslevy mahdollistaa kaapelin vaivattoman asennuksen. Asennuslevyyn on asennettu valmiiksi johdotettuna pistorasia ja turvakytkin. Näin kaikki osat voi asentaa nopeasti samalla kerralla seinään, ja pistorasian ja kytkimen voi myös irrottaa yksikkönä asennuslevyn mukana, jolloin niillä voidaan tehdä esimerkiksi huoltotöitä turvallisen alustan päällä.

Nerokkaat yhdistelmäkantaruuvit

Kytkimellisissä ja lukittavissa DUO-pinta-asennuspistorasioissa on neljä putoamatonta yhdistelmäkantaruuvia nopean ruuvauksen mahdollistavalla kaksoiskierteellä. Sen ansiosta kotelon kiinnitys ja avaaminen käy nopeasti ja näppärästi kuusiokolo- tai talttapäisellä ruuvimeisselillä. Yhdistelmäkantaruuvit on valmistettu muovista ja ne ovat huomattavasti metalliruuveja kestävämpiä.

Turvallinen ja helppo käyttö

Oli kyse sitten pistorasian asennuksesta, huollosta tai käyttämisestä päivittäisessä työssä: käsittelyn turvallisuus ja helppous on kaiken A ja O. DUO-pinta-asennuspistorasia antaa kaksinkertaista turvaa ja mukavuutta:

DUO-lukitus 1

DUO-pinta-asennuspistorasiassa on turvakytkin ja tukeva kääntönuppi. Kun pistorasiaan ei ole kytketty pistoketta, kytkin on OFF-asennossa. Pistorasia on suojattu ja sen läpi ei kulje virtaa. Pistorasiaan voi kytkeä pistokkeen tai irrottaa pistokkeen pistorasiasta vain, kun kytkin on OFF-asennossa – oman turvallisuutesi vuoksi.

DUO-lukitus 2

Kun pistoke on kytketty pistorasiaan, kytkintä voi käyttää ja sen voi kääntää ON-asentoon. Tällöin pistorasia lukittuu mekaanisesti ja pistoketta ei voi irrottaa pistorasiasta virran kulkiessa. Virransyöttö laitteistoihin ja koneisiin tapahtuu turvallisesti ja häiriöttömästi.

Turvallisuutta pitävällä kumipintaisella kannella (kotelointiluokka IP67)

Kotelointiluokan IP67 täyttävän DUO-pinta-asennuspistorasian kannessa on pitävä kumipinta. Se varmistaa pitävän otteen myös kosteissa ja märissä olosuhteissa – ja turvallisen avaamisen ja sulkemisen.

Kätevästi avautuva kansi

Pistorasian kestävä kansi avautuu helposti ja varmistaa vaivattoman käsittelyn ja häiriöttömän toiminnan. Kansi avautuu ylös, ei seinän suuntaan. Näin se ei osu alla oleviin kaapeleihin ja kaapeliliitoksiin.

Lisäsuojaa: turvalukitus riippulukolla

Tarvitsetko järjestelmääsi vielä enemmän suojaa? DUO-pinta-asennuspistorasian kytkimen kääntönuppiin voi ripustaa turvalukituksen riippulukon. Se estää kytkimen kääntämisen OFF-asennosta ON-asentoon, eikä kytkintä voi käyttää edes pistokkeen ollessa kytkettynä pistorasiaan. Tämä varmistaa parhaan turvallisuuden esimerkiksi huoltotöiden yhteydessä, kun koneiden ja laitteistojen virransyöttöä ei voi kytkeä tahattomasti.

X-CONTACT® tekee liittämisestä ja irrottamisesta kevyttä

DUO-pinta-asennuspistorasia on varustettu X-CONTACT®- kosketinholkkiteknologialla. Hylsyissä on X:n muotoinen uritus ja ne on valmistettu joustavasta elastisesta materiaalista. Kytkettäessä pistokkeen nasta painaa pistorasian kosketinholkkiaukon auki. Pistokkeen ja pistorasian liittäminen on turvallista. Lisäksi se mahdollistaa erityisen kevyen kytkemisen ja irrottamisen – voimaa vaaditaan jopa puolet vähemmän!

Kestävä ja pitkäikäinen materiaali - Kaikkiin tilanteisiin ja vuosien käyttöön

DUO-pinta-asennuspistorasian kotelo valmistetaan korkealaatuisesta muovista. Tuote on saatavissa joko teknisestä kestomuovista tai kemikaalinkestävästä muovista valmistetulla kotelolla. Tuotteessa käytetyt muovit ovat murtumattomia ja iskunkestäviä ja sähköä hyvin eristäviä, sekä kuumuutta ja kylmyyttä kestäviä. Erikoismuovi suojaa lisäksi syövyttäviltä aineilta, kuten kemikaaleilta, öljyiltä, rasvoilta, emäksiltä ja suolaiselta merivedeltä.

Mallista riippuen DUO-pinta-asennuspistorasia täyttää kotelointiluokan IP44 tai IP67 vaatimukset ja siinä on vaahdotetut tiivisteet. Tämä antaa parhaan suojan pieniltä vierasesineiltä ja joka suunnasta tulevalta roiskevedeltä tai pölyltä ja vedeltä.

Tuloksena on äärimmäisen lujatekoinen ja säänkestävä tuoteratkaisu vuosien turvalliseen käyttöön.

Uusi DUO aiemman DUOn tilalle

Pinta-asennuspistorasian kotelon alaosa on saatavissa standardimitoilla, ja se on saman kokoinen kuin aiemman DUO-pinta-asennuspistorasian kotelon alaosa. Näin vanha DUO-pinta-asennuspistorasia on helppo korvata uudella mallilla.

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää kytkimellinen ja lukittava DUO-pinta-asennuspistorasia? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä