Choose your country

MENNEKES

Löydä helposti sopiva ratkaisu

Pistorasiayhdistelmät seinään, kattoon ja lattiaan

Vakaat ja kestävät pistorasiayhdistelmät ovat monilla aloilla ehdoton perusedellytys. Elintarviketeollisuus, liikenne, telakat ja konttisatamat, kaivokset, stadionit ja messuhallit, lentoasemat ja data- ja palvelinkeskukset – kaikkialla sähkönjakelun tulee tapahtua varmasti ja luotettavasti. Tarjoamme kattavan valikoiman korkealaatuisia ja käytännössä testattuja pistorasiakeskuksia. Osa niistä on ollut jo vuosien ajan ympäri maailman eri aloilla luotettavasti käytössä.

Meiltä saat seinään kiinteästi asennettavat pistorasiayhdistelmät. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat joustavasti kattoon ripustettavat pistorasiayhdistelmät. Näin yletyt teollisuushallin ja laitoksen jokaiseen nurkkaan. Lisäksi tarjoamme kompaktin kokoisia siirrettäviä keskuksia, jotka on helppo siirtää paikasta toiseen. Vapaasti seisovat keskuksemme on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, kuten ruostumattomasta teräksestä, ja ne sopivat täydellisesti sisä- ja ulkotiloihin erityisen ankariin olosuhteisiin

Pistorasiakeskuksiemme edut yhdellä silmäyksellä

  • kompakti ja tilaa säästävä

  • erilaisista korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kestävä kotelo

  • helppo ja aikaa säästävä asennus
  • joustavasti varustettavissa

  • monia toimintoja: sähkön, datan ja/tai paineilman siirto

  • tarkastettua laatua testilaboratoriostamme

Pistorasiayhdistelmät seinään

Ratkaisut aina tarpeiden mukaan: Meiltä löydät seinä- ja pinta-asennukseen erilaisia pistorasiakeskuksia muun muassa AMAXX®- ja EverGUM®-tuoteperheistä. pistorasiayhdistelmät täyttävät kotelointiluokan IP43 (suojaus satavalta vedeltä), IP44 (suojaus roiskevedeltä) tai IP67 (vesitiivis) vaatimukset. Kotelon materiaalina on tuotteesta riippuen korkealaatuinen AMAPLAST®-muovi, kemikaaleilta ja muilta syövyttäviltä aineilta suojaava erikoismuovi, tai täyskumi. Lisäksi keskuksiin on saatavissa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pinta-asennettavia ja uppoasennettavia ryhmäkeskuksia.

Pistorasiayhdistelmät seinään

Ripustettavat pistorasiayhdistelmät

Räätälöidyt ratkaisut: Kattoon ripustettavat pistorasiayhdistelmät ovat nopeita asentaa ja erittäin pienikokoisia, ja suurimmassa osassa on kätevät kantokahvat. AirKRAFT® tai DELTA-BOX® – tuotteillamme yletyt hallin ja laitoksen jokaiseen nurkkaan. pistorasiayhdistelmät täyttävät kotelointiluokan IP44 (suojaus roiskevedeltä) tai IP67 vaatimukset. Kotelot ovat saatavissa eri värisinä ja materiaalina on tuotteesta riippuen korkealaatuinen AMAPLAST®-muovi.

Ripustettavat pistorasiayhdistelmät

Siirrettävät pistorasiayhdistelmät

Etsitkö pistorasiakeskuksia, joita voi käyttää joustavasti eri paikoissa ja joita on helppo kantaa mukana? Siirrettävät keskuksemme ovat tällöin paras valinta! Tuotevalikoimamme sisältää erilaisia siirrettäviä ratkaisuja EverGUM® ja DELTA-BOX.

Siirrettävät pistorasiayhdistelmät

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää pistorasiakeskuksista? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä