Choose your country

MENNEKES

Ura

Töissä MENEKESillä

Huippuluokan teknologiat, erittäin pätevät työntekijät ja innovatiivinen henki kuvaavat yritystämme. Nämä ominaisuudet muodostavat perustan jatkuvalle kehitykselle johtavaksi, globaalisti aktiiviseksi standardoitujen teollisuuspistokytkinten, älykkäiden e-mobiliteetin latausratkaisujen ja sähköajoneuvojen yksilöllisten ratkaisujen valmistajaksi.

Hyvä kirjo vuosikymmenten kokemuksen omaavia työntekijöitä ja nuoria, kunnianhimoisia kollegoja on yksi menestystekijöistä. Esimerkillinen omistautuminen koulutukselle, lämmin työilmapiiri sekä keskitasoa suurempi sosiaalinen sitoutuminen ovat yrityskulttuurimme tyypillisiä ominaisuuksia.

Työllistämme yli 1.600 henkilöä maailmanlaajuisesti, kaksi kolmasosaa heistä Saksassa. Jotta voisimme tulevaisuudessa säilyttää johtoasemamme pistokytkinten erikoisasiantuntijana ja laajentaa sitä entisestään, tarvitsemme alan parhaan tiimin joka hetki. Siksi sitoutuneet työntekijämme hyötyvät erinomaisista kehitys- ja ylennysmahdollisuuksista useilla toiminta-aloilla.

Kaikki nämä tekijät ovat auttaneet MENNEKESiä sijoittumaan onnistuneesti työntekijämerkkinä ja tekemään yrityksestä nyt yhden alueen houkuttelevimmista työnantajista.