Choose your country

MENNEKES

Power your Food Industry

Virransyöttö elintarviketeollisuudelle

Olipa kyse makeisista, pakasteista tai juomista, elintarvikkeiden valmistuksessa liukuhihnat ovat käynnissä usein ympäri vuorokauden, jotta maailmanlaajuinen ravintoaineiden tarve voitaisiin kattaa. Varman virtalähteen lisäksi tärkeää on ennen kaikkea puhtaus ja hygienia. Useiden laitteistotekniikan osien on oltava vesitiiviitä ja helposti puhdistettavissa, sekä toimia pitkällä tähtäimellä moitteettomasti.

Tarjoamme sopivia tuoteratkaisuja yrityksellesi elintarviketeollisuudessa. Valikoimiimme kuuluvat irrotettavat ja seinäasennetut AMAXX®-pistorasiayhdistelmät, jotka voidaan varustella yksilöllisesti käyttötarkoitustasi varten. Valinnassa ja kokoonpanossa olemme aina apuna, näin löydämme yhdessä parhaan energianjakelijan sinun käyttöalallesi. Lisäksi meillä on muita irrotettavia yhdistelmiä, kuten DELTA-BOX, kestävät PowerTOP® Xtra -sarjan pistokytkimet suojausluokissa IP54 ja IP67 sekä sammutettava, lukittava DUO-seinäpistorasiamme.

Tuemme sinua mielellään oikeiden tuoteratkaisujen valinnassa yritystäsi varten sekä projektisi toteuttamisessa.

Käytännöstä, käytäntöä varten

Elintarviketeollisuuden vaatimuksiin optimoidut PowerTOP Xtra G -pistokkeet ja -liittimet sisältävät kaapeliläpiviennissä ylimääräisen suojaputken. Sille ovat ominaisia seuraavat seikat:

  • Suojaus vedeltä ja kaikenlaisilta epäpuhtauksilta kaapeliläpiviennin kohdalla.
  • Helppo asennus kaapelin halkaisijan mukaan mukauttamalla se yksilöllisesti.
  • 3-nastaisten, 4-nastaisten ja 5-nastaisten CEE-liittimien joustavaan käyttöön 16 ja 32 A:n liittimissä
  • Saatavana lisävarusteena vakiomalliseen PowerTOP Xtra -laitteeseen
Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä