Choose your country

MENNEKES

Tuoteratkaisut juomatuotantoon

Juomien valmistus on yleensä suljettua tuotantoa, juomat virtaavat erilaisten säiliöiden ja letkujen kautta suoraan niille tarkoitettuihin pulloihin tai säiliöihin. Tästä huolimatta koko ympäristöä koskevat tiukat standardit, jotta juomat eivät likaannu tai kontaminoidu. Tuotantohallin puhtaus on näin ratkaiseva tekijä, samoin kuin laitteistojen ja koneiden luotettava virransyöttö.

MENNEKES tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pistorasioita seinä- ja paneeliasennukseen, pistotulppia ja jatkopistorasioita sekä pistorasiayhdistelmiä. Tuoteratkaisumme ovat jo vuosia käytössä maailmanlaajuisesti erilaisissa juomateollisuuden yrityksissä. Energianjakelijamme pistokytkinten ja koteloiden laadukkaat materiaalit kestävät pysyvästi puhdistusaineita ja vesisuihkuja ja mahdollistavat näin pitkän käytön.

AMAXX®-sarjamme pistorasiayhdistelmät voidaan sovittaa ja varustella erityisesti käyttöalueesi mukaan. CEE-pistorasioiden lisäksi voidaan valinnaisesti asentaa myös SCHUKO®-pistorasioita, verkkoliitäntöjä turvalliseen ja nopeaan tiedonsiirtoon, taikka paineilmaliitäntä. Yhdistelmiä on saatavana eri kokoisina seinäasennukseen ja irrotettavana versiona. Neuvomme sinua mielellämme henkilökohtaisesti ja autamme löytämään oikeat MENNEKES-tuoteratkaisut juuri sinun yrityksellesi.

Yhdistelmien lisäksi tarjoamme sammutettavan-lukittavan DUO-seinäpistorasiamme yrityksesi hajautettua virransyöttöä varten. Mekaanisten kytkinten avulla voidaan yksittäiset virrankuluttajat sammuttaa helposti, esimerkiksi rutiinipuhdistusta tai huoltoa varten. Pyöristettyjen reunojen ansiosta kotelolle ei myöskään keräänny likaa. Muita tuotteita valikoimissamme ovat erityisen kestävät PowerTOP® Xtra -pistotulpat ja -jatkopistorasiat IP54- ja IP67-suojalla.

Elintarviketeollisuuden pistokkeet ja pistorasiat

MENNEKES tarjoaa seinäasennettavia pistorasioita, pistokkeita ja liittimiä, joilla on erinomaiset tuoteominaisuudet, kuten kemikaalien kestävyys, suojausluokka IP67 / IP69 ja suojaus likaantumiselta.

Salkun Pistokkeet ja pistorasiat

Etsitkö tuoteratkaisuja karkkien ja makeisten valmistukseen?

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä