Choose your country

MENNEKES

Tuoteratkaisut makeistuotantoon

Elintarviketeollisuuden tuottavia ja työstäviä yrityksiä koskevat tiukat vaatimukset puhtauden ja hygienian suhteen. Näiden säännösten ja määräysten noudattaminen on ratkaisevaa tuotteiden laadulle ja kuluttajien terveydelle. Samanaikaisesti tulisi elintarvikkeiden kasvava tarve kattaa. Siksi valmistajien tulisi pystyä tuottamaan jatkuvasti ja ilman häiriöitä.

Tarjoamme pistorasioita, pistotulppia ja jatkopistorasioita sekä pistorasiayhdistelmiä yrityksesi hajautettuun, luotettavaan virransyöttöön. Tarkastamme kaikki MENNEKES-tuoteratkaisut erittäin tarkasti, jotta ne vastaavat kaikkia voimassa olevia standardeja ja vaatimuksia. Valikoimaamme kuuluu roiskevesisuojattuja tuotteita IP54-suojalla, sekä tuotesarjoja IP67-suojalla. AMAXX®-pistorasiayhdistelmämme ja DUO-seinäpistorasiat on saatavana erityisen kestävästä AMELAN®-lämpömuovista valmistettuina. Näin tuoteratkaisut kestävät happoja, hedelmämehuja, ruokarasvoja ja saippualiuoksia. Näin laadukkaat materiaalimme soveltuvat mitä parhaiten käytettäväksi makeisten tuotannossa ja muissa elintarviketeollisuuden haaroissa.

DUO-seinäpistorasiassa on lisäksi katoamattomat koteloruuvit sekä painettu QR-koodi tarran sijaan. Näin mitään ei pääse vahingossa putoamaan elintarvikkeisiin. DUO:n pyöristetty muotoilu hylkii vettä, likaa ja muita aineita hyvin ja se voidaan puhdistaa helposti suojausluokan IP67/69 ansiosta. PowerTOP® Xtra -sarjamme kestävät pistokytkimet ovat saatavana luokissa IP54 ja IP67/69. Hyväksi todettujen ja innovatiivisten liitäntätekniikoiden ansiosta ne voidaan asentaa ja huoltaa käden käänteessä, mikä säästää arvokasta aikaa. Lisäksi sekä pistotulpat että myös jatkopistorasia pysyy ergonomisen muotoilunsa ja tartuntapinnan nystyjen ansiosta hyvin kädessä, myös märkänä.

Elintarviketeollisuuden pistokkeet ja pistorasiat

MENNEKES tarjoaa seinäasennettavia pistorasioita, pistokkeita ja liittimiä, joilla on erinomaiset tuoteominaisuudet, kuten kemikaalien kestävyys, suojausluokka IP67 / IP69 ja suojaus likaantumiselta.

Salkun Pistokkeet ja pistorasiat

Etsitkö tuoteratkaisuja juomien valmistukseen?

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä