Choose your country
MENNEKES

X-CONTACT®-kosketinholkkitekniikkamme jatkopistorasioille ja pistorasioille

Kaikki PowerTOP® Xtra -tuoteperheen jatkopistorasiat sekä 63 A:n seinä- ja paneeliasennetut pistorasiat on varustettu älykkäällä X-CONTACT®-kosketinholkkitekniikalla, mikä takaa CEE-pistotulpan ja jatkopistorasian/pistorasian varman liitännän, kevyen kytkennän ja irrotuksen ja vuosien luotettavan käytön. Lue lisää X-CONTACT®-tekniikan monista eduista täältä.  

Muut jatkopistorasiamme ja pistorasiamme saat perinteisellä MENNEKES-kosketinholkkitekniikalla, joka on toiminut jo vuosikymmenten ajan luotettavasti, jota on miljoonittain käytössä ympäri maailman ja jota kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Käytämme kosketinholkeissa laadukasta sähkömessinkiä, jonka korkea kuparipitoisuus takaa hyvän johtokyvyn. Lisäksi kosketinholkit on nikkelöity, mikä estää koskettimien hapettumisen. Näillä kosketinholkeilla varustetut jatkopistorasiat ja pistorasiat sopivat siten erittäin hyvin karkeisiin työolosuhteisiin, kuten työmaille, kemianteollisuuteen, merisatamiin tai maatalouteen.

Usein kysytyt kysymykset, tekninen tuki, koulutukset ja tehdasvierailut

Onko sinulla lisää kysyttävää sähkötekniikkaan ja pistokytkimiimme liittyen? Käy katsomassa usein kysytyt kysymykset! Jos niistä ei ole apua, tekninen tukemme auttaa sinua mielellään.

Haluatko kattavan koulutuksen pistokytkimiin liittyen tai haluatko tutustua tuotantoomme paikan päällä tehdasvierailulla? Ota yhteyttä koulutustiimiimme!