Choose your country

MENNEKES

AMAXX®

Pistorasiayhdistelmät maailmanlaajuiseen käyttöön

Kestävä ja pitkäikäinen, yksilöllisesti varustettavissa, nopea asennus ja saatavissa mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin: AMAXX®-yhdistelmäpistorasiat ovat täydellinen ratkaisu turvalliseen energianjakeluun. Tuoteperheessä näkyy vuosikymmenten kokemuksemme teollisuuden pistokytkinten asiantuntijana. AMAXX®-tuotteet ovat olleet jo vuosien ajan luotettavasti käytössä eri aloilla – kuten kansainväliset referenssiprojektimme kertovat.

AMAXX® – kattava tuotevalikoima

AMAXX®-yhdistelmäpistorasioista löytyy sähköalan ammattilaiselle aina sopiva ratkaisu. AMAXX® s (kuvassa aivan oikealla) on kapein pistorasiayhdistelmämme, joka säästää ahtaissa paikoissa paljon tilaa. Yhdistelmäpistorasiamme ovat saatavissa enintään viisiosaisina ja kuudessa eri kotelon koossa – seinä-, pinta- ja uppoasennukseen, katosta ketjussa riippuvina (myös ketjut saatavissa meiltä kohdasta Tarvikkeet) tai siirrettävinä versioina.

AMAXX®-yhdistelmäpistorasiamme ovat saatavissa myös vapaasti seisovina – asennettuna ruostumattomasta teräksestä valmistettuun CombiTOWER®-koteloon tai kestävään säänsuojakatoksella varustettuun pylvääseen. CombiTOWER®-pylväät ovat saatavissa lukittavina – näin yhdistelmät ovat parhaalla mahdollisella tavalla suojassa luvattomalta käytöltä.

AMAXX® – kestävä materiaali ja kaksi kotelointiluokkaa

MENNEKESin AMAXX®-pistorasiayhdistelmien avulla olet varustautunut optimaalisesti, ympäristöstä riippumatta. Tämä hyväksi todettu tuoteperhe on ollut luotettavassa käytössä jo vuosia, ja siksi se on kenttätestattu. kaikki laitteet on valmistettu standardin DIN EN 61439 mukaisesti. Yhdistelmät ovat saatavana IP 44- (roiskeenpitävä) tai IP 67 (vedenpitävä) -koteloissa.

Koteloihin käytetty muovi on laadukasta ja sillä on kaikki joustavalta materiaalilta odotettavissa olevat ominaisuudet. Erinomaisen murtolujuuden lisäksi AMAXXissa® on myös sileät, helposti puhdistettavat pinnat. Optimaalinen sähköeristys, kulutuksenkestävyys ja muodonpitävyys ovat ilmeisiä ominaisuuksia.

Kemikaalien ja muiden aggressiivisten materiaalien käyttöalueilla vallitseviin haasteisiin vastaamiseksi AMELANista valmistetut kotelot tarjoavat erityistä kestävyyttä kaikentyyppisiä polttoaineita, öljyjä, rasvoja, laimennettuja happoja ja emäksiä sekä puhdistusaineita ja useimpia vetisiä suolaliuoksia vastaan. Lisävarusteena erittäin lämmönkestävät kosketinkannattimet ja nikkelöidyt koskettimet tarjoavat turvallisuutta haastavissa ympäristöissä.

Koska ulostulomme osoittavat kulmassa alaspäin, asennetuille johdoille tarvitaan vain pieni tila. Kotelon pintojen vakiovärinä on sähkönharmaa. Kotelot ovat saatavana myös hopeanvärisinä tai huomionkeltaisina.

AMAXX®. Soveltuvia ratkaisuja.

AMAXXilla® on monta vahvuutta. Vahvuuksiin kuuluvat yhdistelmien kattavat varusteluoptiot.

 • CEE-pistorasiat 3-napaisista 16 A:sta aina 5-napaisiin 63 A:n pistorasioihin asti
 • maadoitustyyppiset pistorasiat erilaisten kansallisten standardien, esim. ranskalaisten/belgialaisten, tanskalaisten, sveitsiläisten ja brittiläisten standardien mukaisesti, ja myös yhteensopivana Kiinaan sekä NEMA-standardin mukaisesti USA:han ja Kanadaan
 • pistorasiat ja sulakkeet myös UL-vaatimusten mukaisesti
 • datapistorasiat
 • kytkimellä ja lukituksella varustetut DUO-pistorasiat 3-napaisista 16 A:sta aina 5-napaisiin 63 A:n pistorasioihin asti
 • lukittavat pistorasiat
 • suojauselementit, kuten RCD:t, MCB:t ja Neozed, tai valvontaelementeillä varustettuna jäähdytyskontteihin asennetuille pistokytkimille
 • kytkimet, painikkeet ja merkkivalot

AMAXX® – Kaikkiin vaatimuksiin

Haluamme tietää, mitä tarvitset. Sitten aloitamme työstämään sitä intohimoisesti ja kokemuksella. Meidän vahvuutemme on toimittaa joustavia ja luotettavia ratkaisuja erilaisille asiakkaille. Joskus laaja tuotevalikoimamme ei ole kuitenkaan asianmukainen ja tarvitaan todella erityisiä ratkaisuja. Silloin valmistamme vastaavan laitteen.

Onko sinulla erikoistoiveita ja -vaatimuksia?
Ota meihin vapaasti yhteyttä. Neuvomme sinua mielellämme ja suunnittelemme sinulle sopivan ratkaisun!

Ota yhteyttä, neuvomme sinua mielellämme ja suunnittelemme sinulle sopivan ratkaisun!

Helppo liittää. Kokoaminen voi olla niin helppoa.

 1. Laajennettavat DIN-kiskot
  Laajennetut tukikiskot ja laaja, sileä liitäntätila yksinkertaistavat suurten kaapelien sisääntuontia ja liitäntää tuntuvasti.
   
 2. Yhden henkilön suorittama asennus
  Lyhyemmät asennusajat uuden, käyttäjäystävällisen ulkoisen kiinnityksen ansiosta.
   
 3. Saranoitu kotelon yläosa
  Saranoitu kotelo avautuu sivulle ja helpottaa liitäntäprosessia.
   
 4. Käyttövalmis
  Kaikki yhdistelmät on johdotettu valmiiksi liitäntää varten ja testattu sähköturvallisuuden ja laadun suhteen.

MENNEKES-laatua. Testattu ja sertifioitu.

MENNEKES pitää luotettavuutta ja laatua erityisen tärkeinä. Siksi AMAXXille®, kuten kaikille muillekin tuotteillemme, suoritetaan äärimmäisen tiukkoja ja laajoja testejä. Jokainen laite poistuu tehtaaltamme varustettuna sertifikaatilla ja vakuutuksella, että meillä huolehtiminen on etusijalla. Siihen voit luottaa.

Löydä täältä sopiva AMAXX®-pistorasiayhdistelmä: