Choose your country

MENNEKES

AMAXX®

Pistorasiayhdistelmät maailmanlaajuiseen käyttöön

AMAXX®-pistorasiayhdistelmämme ovat monipuolisia ja ne voidaan räätälöidä hyvin toiveiden mukaisesti. Siksi AMAXX® on käytössä maailmanlaajuisesti eri aloilla, jopa epäedullisissa olosuhteissa. Iskulauseemme "AMAXX® your Industry" kiertää maailmalla. Monet tyytyväisten asiakkaiden kansainväliset referenssiprojektit ovat tästä todisteena. Mikä voisi olla tämän syynä? MENNEKES on teollisten pistokytkinten globaali asiantuntija yli 80 vuoden kokemuksella.

Meidän pitää myös mainita AMAXX®-yhdistelmävalikoimien lukemattomat vaihtoehdot sekä intohimomme räätälöityjen ratkaisujen kehittämiseen – aina kertaluonteiseen valmistukseen asti. Kansainväliset vaatimukset täyttävien uusien ominaisuuksien, kuten UL-hyväksyttyjen koteloiden ja komponenttien ansiosta asemamme uusilla markkinoilla on jopa parempi.

AMAXX® – asiantuntijat alusta lähtien

Tuotesarjan menestys.

MENNEKESin AMAXX®-pistorasiayhdistelmät yhdistävät energian ja datan yhteen tuoteperheeseen ja ne ovat olleet erittäin menestyksekkäitä useiden vuosien ajan.

MENNEKES tarjoaa oikean yhdistelmän kaikkiin vaatimuksiin: pienimmästä yksisegmenttisestä AMAXX®-pistorasiayhdistelmästä suurimman viisisegmenttisen kautta aina ripustettavaan pistorasiayhdistelmään. Täysin konfiguroitavissa kuudessa eri kotelomitassa ja aina miellyttävästi muotoiltuna. MENNEKESin AMAXX® antaa sähköalan ammattilaisille lähes rajattomat yhdistelmämahdollisuudet.

AMAXX® – versioiden monipuolisuutta

Vahvat materiaalit. Kaikille suojatyypeille.

MENNEKESin AMAXX®-pistorasiayhdistelmien avulla olet varustautunut optimaalisesti, ympäristöstä riippumatta. Tämä hyväksi todettu tuoteperhe on ollut luotettavassa käytössä jo vuosia, ja siksi se on kenttätestattu. kaikki laitteet on valmistettu standardin DIN EN 61439 mukaisesti. Yhdistelmät ovat saatavana IP 44- (roiskeenpitävä) tai IP 67 (vedenpitävä) -koteloissa.

Koteloihin käytetty muovi on laadukasta ja sillä on kaikki joustavalta materiaalilta odotettavissa olevat ominaisuudet. Erinomaisen murtolujuuden lisäksi AMAXXissa® on myös sileät, helposti puhdistettavat pinnat. Optimaalinen sähköeristys, kulutuksenkestävyys ja muodonpitävyys ovat ilmeisiä ominaisuuksia.

Kemikaalien ja muiden aggressiivisten materiaalien käyttöalueilla vallitseviin haasteisiin vastaamiseksi AMELANista valmistetut kotelot tarjoavat erityistä kestävyyttä kaikentyyppisiä polttoaineita, öljyjä, rasvoja, laimennettuja happoja ja emäksiä sekä puhdistusaineita ja useimpia vetisiä suolaliuoksia vastaan. Lisävarusteena erittäin lämmönkestävät kosketinkannattimet ja nikkelöidyt koskettimet tarjoavat turvallisuutta haastavissa ympäristöissä.

Koska ulostulomme osoittavat kulmassa alaspäin, asennetuille johdoille tarvitaan vain pieni tila. Kotelon pintojen vakiovärinä on sähkönharmaa. Kotelot ovat saatavana myös hopeanvärisinä tai huomionkeltaisina.

AMAXX®. Soveltuvia ratkaisuja.

AMAXXilla® on monta vahvuutta. Vahvuuksiin kuuluvat yhdistelmien kattavat varusteluoptiot.

 • CEE-pistorasiat 3-napaisista 16 A:sta aina 5-napaisiin 63 A:n pistorasioihin asti
 • maadoitustyyppiset pistorasiat erilaisten kansallisten standardien, esim. ranskalaisten/belgialaisten, tanskalaisten, sveitsiläisten ja brittiläisten standardien mukaisesti, ja myös yhteensopivana Kiinaan sekä NEMA-standardin mukaisesti USA:han ja Kanadaan
 • pistorasiat ja sulakkeet myös UL-vaatimusten mukaisesti
 • datapistorasiat
 • kytkimellä ja lukituksella varustetut DUO-pistorasiat 3-napaisista 16 A:sta aina 5-napaisiin 63 A:n pistorasioihin asti
 • lukittavat pistorasiat
 • suojauselementit, kuten RCD:t, MCB:t ja Neozed, tai valvontaelementeillä varustettuna jäähdytyskontteihin asennetuille pistokytkimille
 • kytkimet, painikkeet ja merkkivalot

AMAXX® – Kaikkiin vaatimuksiin

Aina sataprosenttisesti. Jopa kertaluontoiselle laitteelle.

Haluamme tietää, mitä tarvitset. Sitten aloitamme työstämään sitä intohimoisesti ja kokemuksella. Meidän vahvuutemme on toimittaa joustavia ja luotettavia ratkaisuja erilaisille asiakkaille. Joskus laaja tuotevalikoimamme ei ole kuitenkaan asianmukainen ja tarvitaan todella erityisiä ratkaisuja. Silloin valmistamme vastaavan laitteen.

Onko sinulla erikoistoiveita ja -vaatimuksia?
Ota meihin vapaasti yhteyttä. Neuvomme sinua mielellämme ja suunnittelemme sinulle sopivan ratkaisun!

Helppo liittää. Kokoaminen voi olla niin helppoa.

 

 

 

 1. Laajennettavat DIN-kiskot
  Laajennetut tukikiskot ja laaja, sileä liitäntätila yksinkertaistavat suurten kaapelien sisääntuontia ja liitäntää tuntuvasti.
   
 2. Yhden henkilön suorittama asennus
  Lyhyemmät asennusajat uuden, käyttäjäystävällisen ulkoisen kiinnityksen ansiosta.
   
 3. Saranoitu kotelon yläosa
  Saranoitu kotelo avautuu sivulle ja helpottaa liitäntäprosessia.
   
 4. Käyttövalmis
  Kaikki yhdistelmät on johdotettu valmiiksi liitäntää varten ja testattu sähköturvallisuuden ja laadun suhteen.

MENNEKES-laatua. Testattu ja sertifioitu.

MENNEKES pitää luotettavuutta ja laatua erityisen tärkeinä. Siksi AMAXXille®, kuten kaikille muillekin tuotteillemme, suoritetaan äärimmäisen tiukkoja ja laajoja testejä. Jokainen laite poistuu tehtaaltamme varustettuna sertifikaatilla ja vakuutuksella, että meillä huolehtiminen on etusijalla. Siihen voit luottaa.