Choose your country
MENNEKES

MENNEKES-testilaboratorio


Kun MENNEKES-tuote lähtee tehtaaltamme, se on jo selvinnyt erittäin tiukoista testeistä. Testilaboratoriossamme se altistetaan kylmyydelle, kuumuudelle, pölylle ja vedelle kerta toisensa jälkeen. Vain tuotteet, jotka läpäisevät nämä testit, ansaitsevat MENNEKES-nimen.

Takaamme tuotteittemme korkean laatustandardin omassa testilaboratoriossamme. Tämä laboratorio on hyväksytty ja sitä käytetään tuotteittemme tuotetesteihin standardin DIN EN 60309 mukaisten testausmerkintöjen saamiseksi hyväksytyiltä tahoilta, kuten VDE jne.

Lisäksi meidät on lueteltu tason 2 asiakkaiden testauslaitokseksi (CTF) IECEE:ssä (IEC-järjestelmä sähköteknisten laitteiden ja komponenttien vaatimustenmukaisuuden varmistukseen).

Ainoastaan ensiluokkaisten raaka-aineiden ja kehittyneiden valmistusprosessien yhdistelmä takaa ensiluokkaisen tuotteen. Siksi käytämme vain ensimmäisen luokan muoveja, jotka erittäin osaavat työntekijät jalostavat ensiluokkaisissa tuotantolaitoksissa luodakseen sertifioituja MENNEKES-tuotteita.

"Testaus MENNEKESillä ei ole pelkkä päämäärä. Se on tärkeä osa edistystä ja kehitystä. Tulokset ovat lupauksia asiakkaillemme"

Stefan Klos - Esikehityksen johtaja

Sertifioitu IECEE:n tason 2 laboratorio