Choose your country

MENNEKES

MENNEKES-laadunhallinta

MENNEKES-konsernin tavoitteena on varmistaa tuotteiden ja palvelujen korkea taso, joka ei ainoastaan vastaa asiakkaiden vaatimuksia ja kansallisia ja kansainvälisiä standardeja, vaan ylittää ne. Ainoastaan parhaan laadun toimittamisen tavoitteen saavuttamiseksi MENNEKES on soveltanut toimivaa, tehokasta ja integroitua laadunhallintajärjestelmää standardin DIN EN ISO 9001 mukaisesti vuodesta 1995 lähtien.

Integroitu järjestelmä tarkoittaa, että kaikki tuotanto- ja kokoonpanotehtaamme toimivat tämän järjestelmän mukaisesti ja heillä on tästä oma tai konsernin sertifikaatti. Näin MENNEKES soveltaa todistettavasti samoja standardeja kaikkialla laadun parhaan kestävyyden varmistamiseksi. 
Sähkömobiliteetin ottaminen liiketoiminta-alueeksi vaati hallintajärjestelmän laajentamista standardin ISO/TS 16949 vaatimuksilla. Onnistuneet toteutuksen ja sertifioinnin jälkeen MENNEKES on nyt autoteollisuuden toimittaja tason 1 toimittajana. Akkreditoitu sertifioija tarkastaa ja vahvistaa vuosittain yhdenmukaisuuden näiden standardien vaatimusten mukaisesti.

"Laadun toimittaminen tarkoittaa vaatimuksiin vastaamista. Asiakkaiden lisäksi myös työntekijöillämme, tavarantoimittajillamme ja yhteiskunnalla on vaatimuksia. Tavoitteenamme on kaikkien näiden vaatimusten täyttäminen ja niiden ylittäminen."

Dietmar Löcker - Laatuosaston johtaja

Itsenäiset testausorganisaatiot sertifioivat tuotteittemme suurimman turvallisuuden, parhaan laadun ja ongelmattoman käytön.

Jotta MENNEKES pysyisi laadunhallinnan viimeisimpien kehitysten tasalla ja voisi jakaa kokemuksiaan muiden kanssa, olemme aktiivisesti mukana Saksan laatuyhdistyksen (DGQ) jäsenenä.

Yhteyshenkilö

Sertifikaatti ISO 9001:2015

Sertifikaatti IATF 16949:2016