Choose your country

MENNEKES

Rakennuksen infrastruktuuri ja perävaunut

Logistiikkakeskuksen sisällä on hajautettu energianjakelu ehdotonta, jotta kaikille laitteistoille ja koneille voidaan syöttää virtaa riippumattomasti ja jatkuvasti. Tällä hetkellä ja tulevina vuosina logistiikkakeskusten tarve lisääntyy jatkuvasti, ja siksi niitä on rakennettava ja varustettava pikavauhtia. Pistorasiamme ja yhdistelmämme ovat kätevän muotoilunsa ja innovatiivisten liitäntätekniikkojen ansiosta erityisen käyttäjäystävällisiä asennuksessa ja huollossa – näin aikaa säästyy kaksinkertaisesti.

Suurten varastohallien virransyöttöön tarjolla on yleisyhdistelmämme AMAXX®. Nämä käytännölliset energianjakelijat voidaan konfiguroida vaatimustesi mukaisesti, olemme mielellään avuksi sopivien pistorasiayhdistelmien valinnassa ja varustelussa. Seinäasennettujen versioiden lisäksi AMAXX®-yhdistelmiä on saatavana myös irrotettavina energianjakelijoina. Yksi lisäyhdistelmä käytännölliseen ja joustavaan kattoasennukseen on hyväksi todettu DELTA-BOX IP44- tai IP67/68-suojalla. Lisäliitäntöjä varten suosittelemme IP44-seinäpistorasioitamme.

Myös ulkokäyttöön tarjoamme AMAXX®-yhdistelmiämme ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa CombiTOWER®-koteloissa. Näin energianjakelijat ovat suojassa tuulelta ja sään voimilta, ja samanaikaisesti ne ovat aina käytettävissä virtalähteenä rakennuksen ulkopuolella. Kaikki tuoteratkaisut on varustettu hyväksi todetuilla liitäntätekniikoillamme. Innovatiivisen muotoilun ansiosta kaikki MENNEKES-pistotulpat, -jatkopistorasiat ja -pistorasiat voidaan näin asentaa ja huoltaa aikaa säästävästi ja vaivatta.

Perävaunujen virransyöttö

Pysäköityjen perävaunujen virransyöttöön tarjoamme varastohallinpuolen pistorasioiden lisäksi myös pistotulppia tarvittavia tulojohtoja varten. PowerTOP® Xtra -sarjamme erityisen pitkäikäiset pistokytkimet ovat saatavana IP67- tai IP69-suojauksella ja ne voidaan liittää ja irrottaa ongelmitta ja vähäistä voimaa käyttäen X-CONTACT®-kosketinholkkiteknologiamme ansiosta.

Tytäryhtiöistä, edustajista ja kumppaneista koostuvan maailmanlaajuisen myyntiverkostomme sekä logistiikka-alan tietotaitomme ansiosta voimme olla yksilöllisesti avuksi projektiesi suunnittelussa ja toteutuksessa. Yhteyshenkilömme tukevat sinua mielellään oikeiden tuoteratkaisujen valitsemisessa logistiikkakeskustasi varten.

Logistiikkakeskusten pistokkeet ja pistorasiat

Kestävät ja vankat pistokkeet, liittimet ja seinäpistokkeet on varustettu hyväksi havaitulla liitäntätekniikalla. Innovatiivisen rakenteensa ansiosta kaikki MENNEKESin pistokkeet ja pistorasiat voidaan asentaa ja huoltaa aikaa säästävällä tavalla.

Salkun Pistokkeet ja pistorasiat

Logistiikkakeskusten astiayhdistelmät

Tutustu MENNEKESin innovatiivisiin astiayhdistelmiin. AMAXX-jakajat soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tarkat tekniset tiedot ja kokoonpanot voidaan määrittää yksilöllisesti.

Salkun Astiayhdistelmät

Etsitkö virtalähteitä järjestelmäteknologiaan?

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä