Choose your country

MENNEKES

Laitteistotekniikan virransyöttö

Logistiikkakeskuksessa käytetään kooltaan ja vaativuuksiltaan erilaisia koneita ja laitteita tavaroiden työstämiseen. Kuljetushihnoille, pakkausasemille ja muille kuluttajille on syötettävä tarvittava virta ja samalla sen on oltava osa energianjakelua. Monet näistä laitteistoista esivarustetaan siksi virranjakelijoilla.

AMAXX®-sarjamme tilaa säästävät pistorasiayhdistelmät soveltuvat erityisen hyvin logistiikkakeskuksen laitteistotekniikassa käytettäväksi. Yhdistelmät voidaan varustaa yksilöllisesti SCHUKO®-, CEE- ja tietopistorasioilla. Näin lisälaitteet voidaan liittää olemassa olevaan laitteistoon suoraan AMAXX®-yhdistelmän kautta. Muita tuoteratkaisuja tehokkaaseen virranjakeluun ovat käytännölliset Cepex-pistorasiajärjestelmämme SCHUKO®-pistorasioille ja tietoliitännöille.

Innovatiivisten liitäntätekniikoittemme ansiosta kaikki tuoteratkaisut on helppo asentaa jo laitteistoihin liitettäessä, ja niiden käyttö ja huolto on helppoa jatkokäytössä. Lisäksi tuotteittemme CAD-tiedot mahdollistavat ongelmattoman integroinnin laitteistojen valmistukseen. Sopivan AMAXX®-pistorasiayhdistelmän varustelussa työntekijämme auttavat mielellään löytämään oikeat tuoteratkaisut.

Logistiikkakeskusten pistokkeet ja pistorasiat

Kestävät ja vankat pistokkeet, liittimet ja seinäpistokkeet on varustettu hyväksi havaituilla liitäntätekniikoillamme. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta kaikki MENNEKES-liittimet voidaan asentaa ja huoltaa aikaa säästävällä tavalla.

Salkun Pistokkeet ja pistorasiat
Logistiikkakeskusten astiayhdistelmät

Tutustu MENNEKESin innovatiivisiin astiayhdistelmiin. AMAXX-jakajat soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tarkat tekniset tiedot ja kokoonpanot voidaan määrittää yksilöllisesti.

Salkun Astiayhdistelmät

Etsitkö energianjakelijoita rakennusten infrastruktuurille ja asukkaille?

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä