Choose your country

MENNEKES

MENNEKES Elektrotechnik Sachsen GmbH

Tuotannon ja kokoonpanon asiantuntija

MENNEKES sitoutui Neudorfin sijaintipaikkaan Saksin osavaltiossa jo vuonna 1991. Vuodesta 1995 lähtien MENNEKES Elektrotechnik Sachsen (Technoplast) on ollut MENNEKES-ryhmän täydellinen jäsen.

Neudofrin tuotantoalueeseen kuuluu 4 tuotantoaluetta. Muoviruiskuvaluverstaassa on 27 ruiskuvalukonetta. CEE-pistokytkimet sekä seinärasiat valmistetaan kahdessa kokoamisosastossa. Ruiskuvalettujen muoviosien tuotannon lisäksi Neudorfin toimipaikka valmistaa myös ruostumattomia teräskoteloita sekä pistorasiayhdistelmille että latausasemille. Neudorfin toimipaikka Erzgebirgen vuoristossa työllistää yli 140 henkilöä.

Ohjelmoitu kasvua varten

Vuodesta 2008 lähtien on Erzgebirge-vuoriston toimipaikkaan sijoitettu yli 8 miljoonaa euroa. Vuonna 2009 Saksin MENNEKES sijoitti 4,5 miljoonaa euroa yksinomaan uuden 2 500 m²:n tuotantohallin rakentamiseen. Nykyään toimipaikassa on moderni konevarustus muoville ja metallitöille. Lisäksi kokoonpanotilat ovat käytettävissä moniin erilaisiin vaatimuksiin.

Yhteistyössä dortmundilaisen Fraunhofer-instituutin IML kanssa olemme rakentaneet uudenaikaisen korkeavaraston, jossa on yli 11 000 pienkuormakuljetinta ja yli 900 kuormalavapaikkaa. Lisäinvestointeja tullaan tekemään, kun luomme uuden, modernin tuotantolaitoksemme seinärasioiden asennusta varten.

Sosiaalinen sitoutuminen

MENNEKES Elektrotechnik Sachsen GmbH:n juuret ovat syvällä sen maakunnassa. Tämä näkyy yrityksen sosiaalisessa sitoutumisessa alueella. Tuemme "Revoution Train" -projektia, joka pyrkii ehkäisemään riippuvuuksien syntymistä, sekä alueellisia urheiluseuroja ja paikallisia kouluja ja lastentarhoja.

Urheilun sponsorointi

MENNEKES Sachsen on toisen liigan jalkapallojoukkueen Erzgebirge Auen pääsponsori.