Choose your country
MENNEKES

Rakennustekniikka autoteollisuudessa

Autoteollisuus on vakaa toimiala Saksassa ja maailmalla. Sähköajoneuvojen kehityksen ja uusien markkinoiden avautumisen myötä valmistajat ja toimittajat tarvitsevat yhä enemmän ja suurempia tuotantolaitoksia. Tehtaissa ja ympäröivällä alueella aukoton virransaanti on ehdotonta. MENNEKES-tuoteratkaisut takaavat kitkattoman energianjakelun tuottajilla ja palveluntarjoajilla ympäri maailmaa.

Tuemme asiakkaitamme heidän suunnittelussaan autoteollisuuden ja muiden alojen kumppanuuksista keräämällämme monivuotisella kokemuksella. Tällöin käsittelemme aina heidän yksilöllisiä vaatimuksiaan. AMAXX®-pistorasiayhdistelmiemme kotelokoot ovat yhtenäisiä, mutta ne voidaan konfiguroida toiveiden mukaan modulaarisesti. CEE- ja SCHUKO®-pistorasioiden lisäksi ne ovat saatavana valinnaisesti myös verkko- ja paineilmaliitännällä varustettuina.

Energianjakeluun valmistushallin vaikeapääsyisissä osissa tarjoamme irrotettavia 3KRAFT®- ja AirKRAFT®-yhdistelmiä, ja ulkona tapahtuvaan virransyöttöön AMAXX®-yhdistelmille on saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistetut, säänkestävät CombiTOWER®-kotelot.

Tämän lisäksi käytetään PowerTOP® Xtra -tuoteperheen pistotulppia ja jatkopistorasioita. Nämä kestävät pistokytkimet on testattu autoteollisuudessa ympäri maailmaa. Innovatiivisten liitäntätekniikoiden ansiosta tuoteratkaisumme voidaan asentaa nopeasti ja huoltaa helposti. Yhteyshenkilömme auttavat mielellään löytämään sopivat pistokytkimet juuri sinun projektiisi.

Autoteollisuuden pistokkeet ja pistorasiat

Tukevat MENNKESin pistokkeet ja liittimet kestävät autoteollisuuden korkeat vaatimukset, ja ne on testattu maailmanlaajuisesti. Kaikissa tuoteratkaisuissa on hyväksi todetut liitäntätekniikat, jotka mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen ja huollon.

Salkun Pistokkeet ja pistorasiat
Autoteollisuuden pistorasiayhdistelmät

MENNEKES tarjoaa seinäasennettavia pistorasiayhdistelmiä ja ripustettavia virranjakajia, jotka mahdollistavat kattavan sähkönsyötön suurissa tuotantohalleissa. Tuemme asiakkaitamme projektin jokaisessa vaiheessa.

Portfolio Astiayhdistelmät

Etsitkö sähkönjakelujärjestelmiä autoteollisuuden suunnitteluun?

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä