Choose your country
MENNEKES

Laitteistotekniikka autoteollisuudessa

Joka päivä liukuhihnalta rullaa tuhansia uusia autoja. Sitä varten ihmiset ja koneet työskentelevät keskeytyksettä. Liukuhihnoille, asennusroboteille ja muille valmistuslinjoille on syötettävä virtaa luotettavasti ja viankestävästi, jotta tehokas tuotanto olisi mahdollista. MENNEKES tarjoaa oikeat tuotantoratkaisut tälle laitteistotekniikalle. Olemme ylpeitä jatkuvasta ja kasvavasta yhteistyöstä alihankkijoiden ja tuottajien kanssa autoteollisuudessa, jossa pistokytkimiämme on käytetty jo vuosia.

Tuemme asiakkaitamme valmistuksen joka vaiheessa – jo laitostuotannossa käytetään pistorasiayhdistelmiämme, pistotulppiamme ja jatkopistorasioitamme. AMAXX®-sarjamme pistorasiayhdistelmät tarjoavat heti useampia etuja: Yhtenäisen kotelomitan porausreiät ja asennuskulut ovat aina samat ja AMAXX® voidaan samalla koota asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tukevien ja iskunkestävien PowerTOP® Xtra -pistotulppien ja -jatkopistorasioiden käsittely on lisäksi innovatiivisen kosketinholkkiteknologian ansiosta erityisen helppoa. Globaali myyntiverkostomme auttaa meitä saavuttamaan kaikki asiakkaamme maailmanlaajuisesti ongelmitta. Kun löydät sopivat tuotteet laitteistoillesi, tiimimme vastaa kysymyksiisi suunnittelusta aina valmistumiseen asti.

Autoteollisuuden pistokkeet ja pistorasiat

Tukevat MENNKESin pistokkeet ja liittimet kestävät autoteollisuuden korkeat vaatimukset, ja ne on testattu maailmanlaajuisesti. Kaikissa tuoteratkaisuissa on hyväksi todetut liitäntätekniikat, jotka mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen ja huollon.

Salkun Pistokkeet ja pistorasiat
Autoteollisuuden pistorasiayhdistelmät

MENNEKES tarjoaa seinäasennettavia pistorasiayhdistelmiä ja ripustettavia virranjakajia, jotka mahdollistavat kattavan sähkönsyötön suurissa tuotantohalleissa. Tuemme asiakkaitamme tuotannon kaikissa vaiheissa.

Salkun Astiayhdistelmät

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä