Choose your country

MENNEKES

Kiinteät ratkaisut

Messuhalleissa ja kokoustilojen sisä- ja ulkoalueilla, suurissa ulkoilmatapahtumissa tai stadioneilla ja areenoilla järjestettävissä tapahtumissa sähkön, datan ja veden jakelun tulee tapahtua vakaasti ja luotettavasti. Tarvitaan kestäviä, kompakteja ja hyvännäköisiä energianjakeluratkaisuja. Meiltä löytyvät sopivat kiinteät ratkaisut. Sinä herätät tapahtuman henkiin ja tarjoat yleisölle parhaan elämyksen:

Halleihin

Tarjoamme energianmittausjärjestelmät energiankulutuksen valvontaan: yksilöllisesti varustettavat AMAXX®-Pistorasiayhdistelmät neljässä eri värivaihtoehdossa, ruostumattomasta teräksestä valmistetut uppoasennettavat keskukset sähkö- ja vesiliitännöille, sekä avoimet tai lukittavat CombiTOWER®-pylväät:

Ulkoalueille

Ulkoalueilla tarvitaan erilaisia energianjakeluratkaisuja. Valikoimiimme kuuluvat vapaasti seisovat, massiivisesta teräsputkesta tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut, lukittavat energiapylväät ja pilarit, joihin ryhmäkeskukset voidaan asentaa. Seinäasennukseen tarjoamme Pistorasiayhdistelmät, joiden kotelo on valmistettu kemikaaleilta ja öljyiltä suojaavasta erikoismuovista, sekä täyskumisella kotelolla varustetut EverGUM®-Pistorasiayhdistelmät, jotka kestävät erityisen hyvin iskuja ja ilkivaltaa. Kohdasta Tarvikkeet löydät muun muassa ruostumattomasta teräksestä valmistetut säänsuojakatot tuomaan lisäsuojaa keskuksille, sekä kiinnitysmateriaalit valaisinpylväille:

Onko sinulla kysyttävää ratkaisuistamme ja tuotteistamme? Autamme sinua mielellämme: