Choose your country

MENNEKES

Vakaat pistorasiakeskukset tunneleihin ja rautatieasemille

Tunneleihin ja asema-alueelle asennettavien laitteistojen tulee kestää äärimmäisiä ja vaihtelevia olosuhteita. Niiden vakaudelle ja turvallisuudelle asetetaan erittäin korkeat vaatimukset. Juuri tähän tarkoitukseen kehitetyt pistorasiakeskuksemme tukevat luotettavasti tunneleissa ja asema-alueella tehtävissä haastavissa töissä. Luotettavat tuotteemme toimivat joka säällä. Meiltä saat tunneleihin ja rautatieasemille kiinteästi asennettavat, siirrettävät ja vapaasti seisovat pistorasiakeskukset.

Kiinteästi asennettavat pistorasiakeskukset

AMAXX®-tuoteperheen pistorasiakeskukset ovat täydellinen valinta rautatietunneleiden äärimmäisiin paineolosuhteisiin ja asema-alueella tehtäviin töihin. Ne voidaan varustaa yksilöllisesti erilaisilla pistorasioilla ja katkaisimilla. CEE- ja SCHUKO®-pistorasiat sekä vikavirtasuojakytkimet ja johdonsuojakatkaisimet ovat yhdistettävissä joustavasti tarpeiden mukaan. Laitteiden läpinäkyvät ikkunat takaavat optimaalisen suojan lisäksi nopean tarkastuksen ja käytön. AMAXX®-kotelon modulaarinen rakenne varmistaa riittävän liitäntätilan myös suurempien poikkipinta-alojen kohdalla. Ulos vedettävien kannatinkiskojen ja saranoidun kotelonkannen ansiosta pistorasiakeskustemme asennus käy nopeasti. Ne täyttävät kotelointiluokan IP67 vaatimukset ja ne on suojattu pölyltä ja vedeltä. 

AMAXX®-pistorasiakeskuksillamme on vaadittavat hyväksynnät mm. Saksassa DB Netz AG (direktiivin 954.9107 mukaisesti), Itävallassa ÖBB ja Sveitsissä SBB.

EverGUM®-tuoteperheen pistorasiakeskukset puolestaan tukevat metrotunneleissa tai asema-alueella tehtävissä töissä.

Pistorasiakeskuksemme ovat saatavissa erilaisilla kestävillä kotelomateriaaleilla. AMAXX®-pistorasiakeskukset ovat saatavissa joko korkealaatuisesta muovista valmistettuina (tunnelijärjestelmiin myös halogeenittomina) tai erikoismuovista valmistettuina. Erikoismuovilla on erinomaiset mekaaniset, termiset ja sähköiset ominaisuudet, ja se suojaa erityisesti kemikaaleilta ja muilta syövyttäviltä aineilta, kuten öljyiltä, polttoaineilta ja laimeilta hapoilta. EverGUM®-pistorasiakeskusten kotelot ovat täyskumiseosta. Materiaalilla on korkea läpilyöntilujuus.

Siirrettävät ja vapaasti seisovat pistorasiakeskukset

Oli kyse sitten asemalaitureista, huoltokeskuksista tai puhdistuslaitoksista, palvelu-, huolto- ja puhdistustöissä on noudatettava tiukkaa aikataulua. Siksi on sitäkin tärkeämpää, että kaikki energianjakeluyksiköt toimivat häiriöttömästi. Tähän tarjoamme EverGUM®-tuoteperheen yksilöllisesti asennettavat siirrettävät pistorasiakeskukset.

CombiTOWER®-pistorasiakeskuksemme on täydellinen energianjakeluratkaisu raidealueelle. Tämän pistorasiakeskuksen ansiosta kaikki tarvittavat sähkön ja paineilman liitännät ovat käytettävissä suoraan työpaikalla järjestelyratapihoilla tai huolto- ja seisontaraiteilla. CombiTOWER® on saatavissa myös lukittavalla ovella. Vakiolukitussylinterin ansiosta pylvään voi integroida optimaalisesti olemassa oleviin lukituslaitteisiin. Nämä pistorasiakeskukset ovat saatavissa rautatieliikenteen harjoittajan vaatimusten mukaisesti kotelointiluokissa IP44–IP67.

Onko sinulla kysyttävää ratkaisuistamme ja tuotteistamme? Autamme sinua mielellämme: