Choose your country

MENNEKES

Pistorasiakeskukset telakoille, satamiin ja laivoihin

Telakoiden halleissa ja altaissa työskentelee samanaikaisesti useita asiantuntijoita. Välimatkat ovat pitkiä, mutta samalla on työskenneltävä myös ahtaissa tiloissa. Koneiden ja materiaalin käsittelyn tulee olla turvallista. Satamissa lastataan kontteja ja tavaroita ja kaikkialla käy kova kuhina. Erityisesti kontti- tai matkustaja-aluksissa energianjakelun tulee tapahtua kitkattomasti kaiken toiminnan taustalla niin tekniikka- ja koneistotiloissa, jäähdytyskonteissa kuin keittiöissä. Energiaa jaetaan siirrettävillä ja kiinteillä ratkaisuilla – ja jakelun tulee tapahtua aina turvallisesti ja luotettavasti. Olit sitten tuotannosta tai kunnossapidosta vastaava tai suunnittelija, meiltä löydät oikean ratkaisun tarpeisiisi!

Kiinteät ratkaisut telakoille, satamiin ja laivoihin

Seinä- ja pinta-asennettavat AMAXX®-pistorasiakeskuksemme ja AMAXX®-tuotteilla varustetut CombiTOWER®-pylväämme säästävät tilaa ja ovat yksilöllisesti varustettavissa. Ne sopivat moniin käyttökohteisiin satamissa ja ovat täydellinen sähkönjakeluratkaisu jäähdytyskontteihin ja konttinostureihin. Älykkäiden ominaisuuksien ansiosta keskuksiemme asennus käy nopeasti yhdeltä henkilöltä. AMAXX®-tuotteet ovat saatavissa vakiona kestävästä muovista tai tilauksesta erikoismuovista valmistettuina. Erikoismuovi suojaa erityisesti syövyttäviltä aineilta, kuten suolaiselta merivedeltä. Keskukset täyttävät kotelointiluokan IP44 tai IP67 vaatimukset, ja ne ovat täydellisesti pölyltä ja vedeltä suojattuja.

Satamassa olevien laivojen ja lauttojen sähkönjakelu voidaan toteuttaa monella tavalla – aluksessa olevilla aggregaateilla ja maissa olevilla sähköliitännöillä. Valmistamme mielellämme tilauksesta kestäviä liitäntärakenteita sataman sähköverkkoon. Rakenteet toteutetaan niin, että ne kestävät merivettä ja voimakasta tuulta. Näin varmistetaan laivojen ja lauttojen optimaalinen sähkönjakelu myös pidempinä satamassaoloaikoina.

Siirrettävät ratkaisut telakoille

EverBOX®- ja EverGUM®-tuoteperheiden siirrettävät keskukset vievät kompaktin kokonsa ansiosta vain vähän tilaa, ja kahvojen ja keveyden ansiosta niitä on helppo kuljettaa mukana ja pinota. Erityisesti EverBOX® Grip sai alunperin alkunsa laivanrakennusalan asiakkaamme palautteesta, minkä jälkeen se otettiin sarjatuotantoon. EverGUM® on saatavissa kestävästä täyskumista valmistettuna, EverBOX® muovisena. Molemmat materiaalit ovat äärimmäisen iskunkestäviä ja murtumattomia. EverGUM® täyttää kotelointiluokan IP44 vaatimukset, EverBOX® kotelointiluokan IP44 tai IP67 vaatimukset, mikä antaa täydellisen suojan pölyltä ja vedeltä.

EverBOX®-tuotteissa on myös muita toimintoja: Ne ovat varustettavissa 16 A:sta 125 A:iin, ja kotelon runko ja kahvat tuovat lisää suojaa pistorasioille ja asennettaville laitteille. Varokkeet läpinäkyvien läppien alla ovat hyvin näkyvissä ja erityisen helppoja käyttää.

Valmistamme tilauksesta myös yksilöllisesti räätälöityjä malleja, joista esimerkkinä mainittakoon tarkastuskärrymme. Ne ovat käytössä esim. Meyer Werftin telakoilla. Tuotetta voi kuljettaa nosturilla ja pyörien ansiosta sitä on helppo siirrellä paikasta toiseen. Siinä on tukeva teräsrunko, kiinnitys tulokaapelille, pääkytkin ja silmukat nosturilla tapahtuvaa kuljetusta varten. Sen voi varustaa molemmin puolin erilaisilla pistorasioilla.

Onko sinulla kysyttävää ratkaisuistamme ja tuotteistamme? Autamme sinua mielellämme: