Choose your country

MENNEKES

Pistorasiat ja pistotulpat telakoille, satamiin ja laivoihin

Oli kyse sitten rakennustöistä telakalla, konttien ja tavaroiden lastaamisesta satamissa tai tekniikka- ja koneistotiloista, jäähdytyskonteista ja varastoalueista tai laivakeittiöistä, tarvitaan turvallinen ja luotettava sähkönjakelu vakailla ja kestävillä pistorasioilla ja pistotulpilla. Olit sitten tuotannosta tai kunnossapidosta vastaava tai suunnittelija, meiltä löydät oikean ratkaisun tarpeisiisi!

Seinäpistorasiat telakoille ja satamiin

MENNEKESin telakoille ja satamiin tarkoitettu seinäpistorasioiden tuotevalikoima sisältää perinteisiä seinäpistorasioita, sulakekannoilla tai johdonsuojakatkaisimilla suojattuja seinäpistorasioita sekä irtikytkettävät ja mekaanisesti lukittavat DUO-seinäpistorasiamme. Tuotteissa kaikkiin kosketinruuveihin pääsee käsiksi kätevästi edestä käsin. X-CONTACT®-kosketinholkkiteknologiamme on saatavissa tilauksesta tuotteisiin. Tämä mahdollistaa erityisen kevyen kytkemisen ja irrottamisen myös suurilla virran voimakkuuksilla – voimaa vaaditaan jopa puolet vähemmän. Pistorasiat on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Tuotteet ovat saatavissa myös erikoismuovista valmistettuina, erittäin hyvin lämpöä kestävillä koskettimen pitimillä ja nikkelöidyillä koskettimilla.

Pistorasiat laivoihin

16 A:n SCHUKO®-seinäpistorasiat sopivat erityisen hyvin laivoihin. Ne täyttävät kotelointiluokan IP68 vaatimukset ja ovat siten painevesitiiviitä. Myös niissä kosketinruuveihin pääsee käsiksi kätevästi edestä käsin, ja saranoitu bajonettikansi antaa tuotteelle lisäsuojaa.

Erityisesti jäähdytyskonttien energianjakeluun valikoimassamme on erilaisten 32 A:n DUO-seinäpistorasioiden ja AMAXX®-pistorasiakeskusten lisäksi myös seuraavat tuotteet: seinäpistorasia 9562 ja paneeliasennuspistorasia 2123A – kaikki 32 A:n sovelluksia varten sekä nikkelöidyillä koskettimilla, erittäin hyvin lämpöä kestävillä koskettimen pitimillä ja aikaa säästävällä ruuvikoskettimien liitäntätekniikalla varustettuina. Seinäpistorasia on valmistettu erikoismuovista, joka suojaa syövyttäviltä aineilta, ja kotelon alaosaa voi kääntää 180 astetta. Paneeliasennuspistorasiassa kytkentä tapahtuu suoraan, ja paneeliasennuspistokkeessa on suojakansi.

Pistotulpat ja pistorasiat

MENNEKESin 16–32 A:n AM-TOP®-pistotulpissa ja -pistorasioissa on kestävä yksiosainen kotelo. Tiivistetty vedonpoisto varmistaa pitävän otteen ja turvallisen käsittelyn myös kosteissa ja märissä olosuhteissa, ja ruuvikoskettimien liitäntätekniikan ansiosta tuotteen asennus käy helposti ja nopeasti. AM-TOP®-jatkopistorasiat ja -pistotulpat täyttävät kotelointiluokan IP67 vaatimukset, mikä antaa täydellisen suojan pölyltä ja vedeltä.

PowerTOP® Xtra -pistorasiat ja -pistotulpat mahdollistavat joustavan ja turvallisen sähkönjakelun telakoilla. Niissä on ergonomisesti muotoiltu kotelo, karhennetut tartunta-alueet, karhennettu ja kumipäällysteinen vedonpoisto, suojakannen avauspainike ja lukitsin. Jatkopistorasiat ja -pistotulpat ovat pitäviä, ne pysyvät kosteissa ja märissä olosuhteissakin varmasti kädessä ja ne voi kytkeä ja irrottaa useita tuhansia kertoja.

Pistotulpat ja pistorasiat on valmistettu kestävästä ja pitkäikäisestä materiaalista ja ne täyttävät kotelointiluokan IP44, IP54 tai IP67 vaatimukset. Niissä on paras suojaus pölyltä ja vedeltä. 63 ja 125 A:n PowerTOP® Xtra -pistorasioissamme on erittäin hyvin lämpöä kestävät koskettimen pitimet ja lisävarusteena nikkelöidyt koskettimet. Myös jatkopistorasioissa on nikkelöidyt koskettimet. 16 ja 32 A:n 5-napaiset pistotulpat ja pistorasiat ovat saatavissa yhtä kestävänä PowerTOP® Xtra R -mallina. Näin tuotteet on suojattu syövyttäviltä aineilta. Kaikissa tuotteissamme on vakiovarusteena kevyen liitännän ja irrotuksen mahdollistava X-CONTACT®-kosketinholkkiteknologia. Nerokkaan liitäntätekniikan ansiosta pistotulppien ja pistorasioiden asennus käy nopeasti ja helposti, eikä siihen vaadita suurta määrää työkaluja.

Onko sinulla kysyttävää ratkaisuistamme ja tuotteistamme? Autamme sinua mielellämme: