Choose your country

MENNEKES

Pistorasiakeskukset kaivosalalle

  • kestävä, pitkäikäinen materiaali
  • suojattu pölyltä ja vedeltä
  • yksilöllisesti varustettavat ja tilaa säästävät
  • nopea ja turvallinen asennus, käyttö ja huolto
  • kiinteästi asennettavat ja siirrettävät tuotteet
  • keskukset toiveen mukaan erikoismuovilla (suojaus syövyttäviltä aineilta)

Kaivosalalla ja louhoksilla on omat vaatimuksensa. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja kaikille teollisuudenaloille – pistorasiakeskuksista ripustettaviin keskuksiin ja siirrettäviin ratkaisuihin. 

Täydellinen ratkaisu seinä- ja pinta-asennukseen tai kattoripustukseen

Seinä- ja pinta-asennukseen saatavissa ovat tilaa säästävät ja yksilöllisesti varustettavat pistorasiakeskukset AMAXX®-tuoteperheestä. Ne on johdotettu liitäntävalmiiksi ja niissä on saranoitu, sivulle aukeava kotelo. Kiinnitystä varten tarvitsee porata vain vähän reikiä. Ratkaisun asennus käykin nopeasti yhdeltä henkilöltä. AMAXX®-tuotteet ovat saatavissa vakiona muovista tai erikoismuovista valmistettuina. Erikoismuovi suojaa erityisesti syövyttäviltä aineilta. AMAXX®-pistorasiakeskukset täyttävät kotelointiluokan IP44 tai IP67 vaatimukset, ja ne ovat täydellisesti pölyltä ja vedeltä suojattuja. 

Kun tilaa on vähän, ratkaisuna on DELTA-BOX. Pienikokoisen, yksilöllisesti varustettavan pistorasiakeskuksen voi ripustaa tuotteen mukana toimitettavalla ripustussangalla suoraan katosta työpisteen yläpuolelle. Korkealaatuisesta muovista valmistettu tuote täyttää kotelointiluokan IP44, IP67 tai IP68 vaatimukset.

Erityisen joustava siirrettävien keskustemme ansiosta

Kaivoksissa ja tunneleissa tarvitaan aina joka nurkkaan nopeasti ja joustavasti yltäviä ratkaisuja. EverGUM®- ja EverBOX®-tuoteperheiden siirrettävät keskukset vievät kompaktin kokonsa ansiosta vain vähän tilaa, ja kahvojen ja keveyden ansiosta niitä on helppo kuljettaa mukana. EverGUM®-tuotteet on valmistettu korkean läpilyöntilujuuden takaavasta kestävästä täyskumista (täyttää kotelointiluokan IP44 vaatimukset), EverBOX®-tuotteet muovista (täyttää kotelointiluokan IP44 tai IP67 vaatimukset). Molemmat materiaalit ovat äärimmäisen iskunkestäviä. 

EverBOX®-tuotteissa on myös muita lisäominaisuuksia: Ne ovat varustettavissa 16 A:sta 125 A:iin, ja kotelon runko ja kahvat tuovat lisää suojaa pistorasioille ja asennettaville laitteille. Varokkeet läpinäkyvien läppien alla ovat hyvin näkyvissä ja erityisen helppoja käyttää.

Etsitkö pistotulppia ja pistorasioita kaivosalalle?

Onko sinulla kysyttävää ratkaisuistamme ja tuotteistamme? Autamme sinua mielellämme: