Choose your country

MENNEKES

Älykkäät energianjakeluratkaisut halleihin

  • kestävä, pitkäikäinen materiaali
  • kiinteästi asennettavat ja siirrettävät tuotteet
  • yksilöllisesti varustettavat ja tilaa säästävät
  • nopea ja turvallinen asennus, käyttö ja huolto
  • tyylikäs ulkonäkö eri värivaihtoehdoissa

Messuhalleissa ja kokoustiloissa sähkön, datan ja veden jakelun tulee tapahtua vakaasti ja luotettavasti. Tarvitaan kestäviä, kompakteja, joustavasti käytettäviä ja hyvännäköisiä energianjakeluratkaisuja. Meiltä löytyvät sopivat kiinteät ja siirrettävät ratkaisut. Sinä herätät tapahtuman henkiin ja tarjoat yleisölle parhaan elämyksen:

Kiinteät ratkaisut

Kiinteästi asennettavat ratkaisut ovat tapahtumien häiriöttömän energianjakelun perusta. Tarjoamme energianmittausjärjestelmät energiankulutuksen valvontaan, yksilöllisesti varustettavat AMAXX®-Pistorasiayhdistelmät neljässä eri värivaihtoehdossa, ruostumattomasta teräksestä valmistetut uppoasennettavat jakeluyksiköt sähkö- ja vesiliitännöille, sekä avoimet tai lukittavat CombiTOWER®-yksiköt, jotka voidaan varustaa yksilöllisesti AMAXX®-keskuksilla:

Siirrettävät ratkaisut

Messu- ja kokoustiloissa energian jakelun tulee tapahtua häiriöttömästi kaikkialla. Näyttelytilojen pystyttäminen, muuttaminen ja purkaminen, osastojen valaistus tai palvelimien, ilmanvaihtojärjestelmien ja generaattorien käyttö vaativat kaikki vakaan sähkönjakelun. Tässä auttavat joustavasti käytettävät, kompaktit ja kevyet siirrettävät ratkaisumme:

Etsitkö sähkönjakelujärjestelmää ulkoalueellesi?

Onko sinulla kysyttävää ratkaisuistamme ja tuotteistamme? Autamme sinua mielellämme: