Choose your country

MENNEKES

Älykkäät energianjakeluratkaisut ulkoalueille

  • kestävä, pitkäikäinen materiaali
  • kiinteästi asennettavat, siirrettävät ja vapaasti seisovat tuotteet
  • yksilöllisesti varustettavat ja tilaa säästävät
  • suojattu pölyltä ja vedeltä
  • keskukset toiveen mukaan erikoismuovilla (suojaus syövyttäviltä aineilta)
  • tarvikkeet lisäsuojausta varten

Messujen ja kokousten ulkoalueet, suuret ulkoilmatapahtumat tai stadioneilla ja areenoilla järjestettävät tapahtuvat vaativat kestävän ja varman energianjakelun. Ratkaisujen tulee kestää vaihtelevia sääolosuhteita ja suoraa auringonpaahdetta, kuten myös syövyttäviä aineita. Lisäksi niiden tulee olla suojattu luvattomalta käytöltä ja ilkivallalta. Meillä on tarjota sinulle sopivat kiinteät ja siirrettävät ratkaisut: 

Kiinteät ratkaisut

Ulkoalueilla tarvitaan erilaisia energianjakeluratkaisuja. Valikoimiimme kuuluvat vapaasti seisovat, massiivisesta teräsputkesta tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut, lukittavat energiapylväät ja pilarit, joihin ryhmäkeskukset voidaan asentaa. Seinäasennukseen tarjoamme Pistorasiayhdistelmät, joiden kotelo on valmistettu kemikaaleilta ja öljyiltä suojaavasta erikoismuovista, sekä täyskumisella kotelolla varustetut EverGUM®-Pistorasiayhdistelmät, jotka kestävät erityisen hyvin iskuja ja ilkivaltaa. Kohdasta Tarvikkeet löydät muun muassa ruostumattomasta teräksestä valmistetut säänsuojakatot tuomaan lisäsuojaa keskuksille, sekä kiinnitysmateriaalit valaisinpylväille.

Siirrettävät ratkaisut

Energian nopeaan ja joustavaan jakeluun laajoilla alueilla tarjoamme käteviä siirrettäviä ratkaisuja. EverBOX® Grip- ja EverGUM®-tuotteemme ovat kompaktin kokoisia ja kevyitä, joten niiden siirtäminen on helppoa. AMAXX®-messuosastokeskuksemme sekä muut siirrettävät ratkaisumme voidaan varustaa myös esim. energiamittarilla:

Etsitkö energianjakelujärjestelmää halleihin?

Onko sinulla kysyttävää ratkaisuistamme ja tuotteistamme? Autamme sinua mielellämme: