Choose your country

MENNEKES

Vakaata energianjakelua rautatieasemille

  • kestävä, pitkäikäinen materiaali
  • kiinteästi asennettavat, siirrettävät ja vapaasti seisovat tuotteet
  • yksilöllisesti asennettavat raidealueen pistorasiakeskukset
  • pistotulppien ja pistorasioiden kevyt liittäminen ja irrottaminen älykkään kosketinholkkiteknologian ansiosta
  • suojattu pölyltä ja vedeltä
  • keskukset toiveen mukaan erikoismuovilla (suojaus syövyttäviltä aineilta)
  • erikoisratkaisut erityisvaatimuksiin

Asemalla kaikuvat kuulutukset, junia saapuu ja lähtee. Tuhansia matkustajia kulkee asemalla, vaihteita siirretään ja merkinantolaitteet näyttävät merkkejä. Rautatieasema ei hiljene juuri koskaan. Taustalla on suuri joukko henkilökuntaa varmistamassa, että kaikki toimii kitkattomasti. Vaaditaan luotettavaa energianjakelua. Kestävät ja varmat ratkaisumme tukevat luotettavasti asema-alueella tehtävissä töissä. Tuotteemme toimivat joka säällä. Rautatieasemille tarkoitettujen tuotteidemme valikoima pitää sisällään raidealueen pistorasiakeskuksia, siirrettäviä pistorasiakeskuksia, pistotulppia ja pistorasioita sekä massiivisesta teräsputkesta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja vapaasti seisovia pistorasiakeskuksia.

Raidealueen pistorasiakeskukset sekä pistotulpat ja -rasiat rautatieasemalle

Oli kyse sitten asemalaitureista, huoltokeskuksista tai puhdistuslaitoksista, palvelu-, huolto- ja puhdistustöissä on noudatettava tiukkaa aikataulua. Siksi on sitäkin tärkeämpää, että kaikki energianjakeluyksiköt toimivat häiriöttömästi. Tähän tarjoamme yksilöllisesti varustettavia, eri kotelomateriaaleilla ja valinnaisesti erikoismuovisina saatavissa olevia raidealueen pistorasiakeskuksia AMAXX®-tuoteperheestä seinä- ja pinta-asennukseen, EverGUM®-tuoteperheen siirrettäviä pistorasiakeskuksia, kevyesti liitettäviä ja irrotettavia 16–125 A:n PowerTOP® Xtra -tuoteperheen pistotulppia ja pistorasioita sekä alumiinisia 200–400 A:n suurvirtapistotulppia ja -pistorasioita.

CombiTOWER®-pistorasiakeskuksemme on täydellinen energianjakeluratkaisu raidealueelle. Tämän pistorasiakeskuksen ansiosta kaikki tarvittavat sähkön ja paineilman liitännät ovat käytettävissä suoraan työpaikalla järjestelyratapihoilla tai huolto- ja seisontaraiteilla. CombiTOWER® on saatavissa myös lukittavalla ovella. Vakiolukitussylinterin ansiosta pylvään voi integroida optimaalisesti olemassa oleviin lukituslaitteisiin. Nämä pistorasiakeskukset ovat saatavissa rautatieliikenteen harjoittajan vaatimusten mukaisesti kotelointiluokissa IP44–IP67.

Erikoisratkaisu rautatieasemien raidealueelle

Valmistamme mielellämme myös raidealuekäyttöön tarkoitettuja erityisiä pistorasiakeskuksia. Erikoismallit valmistetaan tarkasti asiakkaan tarpeita vastaavissa mitoissa ja tarpeita vastaavilla varusteilla. Monet eri liikenteenharjoittajat luottavat jo kestäviin, erikoisvalmisteisiin raidealueen pistorasiakeskuksiimme.

Vapaasti seisovat pistorasiakeskukset rautatieasemalle

Rautatieasemat ovat haastava ympäristö pistorasiakeskusten sijoittamiselle, sillä asemilla tahallisen vahingonteon ja ilkivallan vaara on suuri. Siksi rautatieasemille sijoitettavien pistorasiakeskusten tulee olla erityisen kestäviä ja toimintavarmoja. Meiltä saat massiivisesta teräsputkesta valmistetut vapaasti seisovat energiapylväät eri kokoisina ja värisinä. Pylväät voidaan lukita myös kun niihin on kytketty pistokkeita. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat CombiTOWER®-pistorasiapylväät, jotka ovat saatavissa myös lukittavalla ovella.

Etsitkö energianjakeluratkaisua tunneleihin?

Onko sinulla kysyttävää ratkaisuistamme ja tuotteistamme? Autamme sinua mielellämme: