Choose your country
MENNEKES

Kokonaisvaltaiset palvelumme

Energian- ja datanjakeluyksiköihin liittyvästä neuvonnasta suunnitteluun ja toteutukseen: myyntitiimimme ja tekniset palvelumme tukevat sinua alusta lähtien – uusissa ja olemassa olevissa teollisuuden hankkeissa halleissa, laitteistojen parissa tai tuotantolaitoksissa. Laaja-alaisesti toimiva kenttäpalvelutiimimme auttaa sinua mielellään paikan päällä.

Huolehdimme sertifikaateista, ainestodistuksista, rahdista ja pakkauksesta, aikatauluista ja projektinhallinnasta, ja toimitamme varaosat juuri silloin kun niitä tarvitaan. Tarvittaessa toimitamme lisäksi suunnittelijoiden tarvitsemat standardoidut asiakirjat sekä testipöytäkirjat. Tekniset tiedot, tuotetiedot, mitta- ja rakennepiirustukset, kytkentäkaaviot, vaatimustenmukaisuusvakuutukset, sertifikaatit, jne. ovat milloin tahansa ladattavissa verkkosivuiltamme, ja pyynnöstä toimitamme ne myös painetussa muodossa. Laadimme myös tarvittaessa tarpeiden mukaisen mallin tuotteista.

Oletko rakennuttaja? Koska kaikkien tuotteidemme laatu tarkastetaan yksitellen, voimme toimittaa tuotantotiedot koska tahansa. Näin tiedämme mahdollisen vaihtotarpeen kohdalla tarkkaan, mitä tuoteominaisuuksia missäkin erässä oli, ja voimme vaihtaa tuotteen nopeasti.

Etsitkö energianjakeluratkaisua teollisuuteen?

Onko sinulla kysyttävää ratkaisuistamme ja tuotteistamme? Autamme sinua mielellämme: