Choose your country

MENNEKES

PowerTOP® Xtra ja AM-TOP® - Pistokkeet ja jatkopistorasiat datakeskuksia varten

  • Erittäin lämmönkestävä ja kestävä
  • Virransyöttö on kauttaaltaan vikasietoinen
  • Ruuvikontakti
  • Tiivisteellä varustettu kaapeliläpivienti
  • Jännityksenpoistolla ja kaapelin taittumissuojalla
  • Valinnaisia lisäominaisuuksia vakaata lisälukitusta varten

Monitoimimiehet

Datakeskuksille tarjoamme pistokkeita ja pistorasioita monipuolisesta PowerTOP® Xtra -tuoteperheestämme sekä hyväksi havaittuja AM-TOP®-liittimiä. 63 A PowerTOP® Xtra -pistokkeissa ja -pistorasioissa on erittäin kuumankestävät kosketinkantajat ja valinnaisesti nikkelöidyt koskettimet. Viisinapaisia 16 ja 32 A:n pistokkeita ja pistorasioita on saatavana PowerTOP® Xtra R -vaihtoehtoina, joissa on samat vankat ominaisuudet.

AM-TOP®-pistokkeissamme ja -pistorasioissa on yksiosainen kotelo, kun taas PowerTOP® Xtra -kotelossa on tukeva kierrelukko. Kaikki kotelot on valmistettu korkealaatuisesta muovista, myös AM-TOP®:n kaapeliläpivienti on valmistettu muovista, ja PowerTOP® Xtra:ssa on lisäksi laadukas kumipinnoite paremman pidon takaamiseksi. AM-TOP®-liittimet täyttävät suojausluokan IP67, PowerTOP® Xtra -liittimet täyttävät suojausluokan IP54 tai IP67 (63 A) tai IP54 (16 ja 32 A). Näin saat erittäin vankat ja kuumuutta kestävät ratkaisut, jotka kestävät datakeskuksen jatkuvat rasitukset ja toimivat luotettavasti vuosia.

PowerTOP® Xtra -laitteessa kierteitetty lukko ja kotelossa oleva lukitusliuska takaavat pistokkeen ja kytkimen vakaan lisälukituksen. AM-TOP®-pistokkeet ja -liitännät on varustettu kaapeliläpiviennillä, jossa on tiiviste ja bajonettirengas (IP67). Rengas estää pistokkeen irrottamisen vahingossa ja takaa siten lisäksi turvallisen lukitusmekanismin ja häiriöttömän virransyötön. Molemmissa ratkaisuissa on myös kaapelin taittumissuoja. Näiden tehokkaiden ominaisuuksien ansiosta palvelimien luotettava ja häiriötön virransyöttö on aina taattu.

Kaikki PowerTOP® Xtra -kytkimet on varustettu X-CONTACT® -kontaktiholkkitekniikalla. Hylsyt ovat X-muotoisia ja ne on valmistettu joustavasta, elastisesta materiaalista. 63 A-kytkimissä X-CONTACT®-holkkien sisäseinät ovat lisäksi uritettuja. Rakoholkkien, elastisen materiaalin ja sisäpuolisen urituksen yhdistelmä varmistaa, että pistotulppa ja kytkin yhdistyvät optimaalisesti, kun ne liitetään toisiinsa.

X-CONTACT®-tekniikan ansiosta pistokkeiden ja pistorasioiden kytkeminen ja irrottaminen on erityisen helppoa - jopa 50 prosenttia vähemmällä vaivalla. Ja kahden nokkelan liitäntätekniikan ansiosta voit asentaa pistokkeemme ja pistorasioita helposti ja nopeasti. AM-TOP®-pistokkeet ja -pistorasiat sekä PowerTOP® Xtra -pistokkeet ja -pistorasiat 63 A:ssa on saatavana ruuvikontaktiliitäntätekniikalla, kun taas PowerTOP® Xtra -ratkaisut 16 ja 32 A:ssa on saatavana erityisesti kehitetyllä ErgoCONTACT®-ruuvikontaktiliitäntätekniikalla.

Pistokkeet ja pistorasiat datakeskuksia varten

Tarjoamme erilaisia pistokkeita, liittimiä ja seinäpistorasioita turvalliseen ja luotettavaan sähkönjakeluun datakeskuksissa. Löydät oikeat tuoteratkaisut täältä vastaavilta tuotesivuilta:

Salkun pistokkeet ja pistorasiat

Etsitkö datakeskusten seinä- ja pinta-asennettavia pistorasioita?

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä