Choose your country

MENNEKES

Seinä- ja pinta-asennettavat pistorasiat datakeskuksia varten

  • Erittäin lämmönkestävä ja kestävä
  • Valmistettu korkealaatuisesta muovista
  • X-CONTACT® -kontaktiholkkitekniikalla (63 A:lle).
  • Valinnaisia ominaisuuksia lisäturvallisuuden lisäämiseksi

 

Yhteydenpidon ammattilaiset

Pistokkeiden ja pistorasioiden lisäksi tarjoamme erilaisia 16, 32 ja 63 A:n seinä- ja pinta-asennettavia pistorasioita, jotka soveltuvat erinomaisesti datakeskusten vaativiin olosuhteisiin. Kotelot on valmistettu korkealaatuisesta muovista, ja 63 A:n pistorasioiden saranoitu kansi on nastoitettu ja kumipintainen, mikä takaa erityisen hyvän pidon.

Pistorasiat täyttävät suojausluokat IP44 tai 67, mikä tarkoittaa, että nämä vankat, lämmönkestävät ja kestävät ratkaisut syöttävät luotettavasti virtaa palvelinhuoneisiin monien vuosien ajan.
 
Kuten PowerTOP® Xtra -liitännät, myös 63 A:n seinä- ja pinta-asennettavat pistorasiat on varustettu älykkäällä X-CONTACT® -kontaktiholkkitekniikalla. Se takaa, että pistorasioihin työnnettävät pistokkeet kytkeytyvät pistorasioihin vakaasti - jotta sähkö kulkee aina turvallisesti ja häiriöttömästi. Suojausluokan IP67 täyttävät ratkaisumme on varustettu myös bajonettirenkaalla. Se estää pistokkeen vetämisen pistorasiasta vahingossa - ja takaa siten myös turvallisen lukituksen ja häiriöttömän sähkönsyötön.

Pistokkeet ja pistorasiat datakeskuksia varten

Tarjoamme erilaisia pistokkeita, liittimiä ja seinäpistorasioita turvalliseen ja luotettavaan sähkönjakeluun datakeskuksissa. Löydät oikeat tuoteratkaisut täältä vastaavilta tuotesivuilta:

Salkun pistokkeet ja pistorasiat

Etsitkö pistokkeita ja pistorasioita datakeskuksiin?

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme ja ratkaisuistamme? Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä!

YhteydenottolomakeYhteyshenkilö paikan päällä