Choose your country

MENNEKES

Vakaata sähkönjakelua laivassa

  • kestävä, pitkäikäinen materiaali ääriolosuhteisiin
  • yksilöllisesti varustettavat keskukset
  • nopea ja turvallinen asennus, käyttö ja huolto
  • suojattu pölyltä ja vedeltä
  • painevesitiiviit SCHUKO® seinäpistorasiat
  • pistorasiakeskukset ja pistorasiat toiveen mukaan erikoismuovista (esim. suojaus suolaiselta merivedeltä)
  • kevyt liittää ja irrottaa jatkopistorasioiden ja -pistotulppien (16–125 A) ja pistorasioiden (63–125 A) älykkään kosketinholkkiteknologian ansiosta
  • erikoistuotteet jäähdytyskontteihin

Telakoiden ja satamien lisäksi kiinteät ja siirrettävät energianjakeluratkaisumme ovat saatavissa myös laivoihin. Erityisesti kontti- tai matkustaja-aluksissa energianjakelun tulee tapahtua kitkattomasti kaiken toiminnan taustalla niin tekniikka- ja koneistotiloissa, jäähdytyskonteissa kuin keittiöissä.

Pistorasiakeskukset laivoihin

Seinä- ja pinta-asennettavat AMAXX®-pistorasiakeskuksemme säästävät tilaa ja ovat yksilöllisesti varustettavissa. Ne ovat täydellinen valinta moniin käyttökohteisiin laivoissa. Älykkäiden ominaisuuksien ansiosta niiden asennus käy nopeasti yhdeltä henkilöltä. AMAXX®-tuotteet ovat saatavissa vakiona muovista tai tilauksesta erikoismuovista valmistettuina. Erikoismuovi suojaa erityisesti syövyttäviltä aineilta. Keskukset täyttävät kotelointiluokan IP44 tai IP67 vaatimukset, ja ne ovat täydellisesti pölyltä ja vedeltä suojattuja.

Pistorasiat ja pistotulpat laivoihin ja jäähdytyskontteihin

Irtikytkettävissä ja mekaanisesti lukittavissa DUO-seinäpistorasioissa kaikkiin kosketinruuveihin pääsee käsiksi kätevästi edestä käsin. X-CONTACT®-kosketinholkkiteknologiamme on saatavissa tilauksesta 63 ja 125 A:n seinäpistorasioihin. Tämä mahdollistaa erityisen kevyen kytkemisen ja irrottamisen myös suurilla virran voimakkuuksilla – voimaa vaaditaan jopa puolet vähemmän. Pistorasiat on valmistettu korkealaatuisesta muovista. DUO-tuotteet ovat saatavissa myös erikoismuovista valmistettuina, erittäin hyvin lämpöä kestävillä koskettimen pitimillä ja nikkelöidyillä koskettimilla.

Erityisesti jäähdytyskonttien energianjakeluun valikoimassamme on erilaisten 32 A:n DUO-seinäpistorasioiden ja AMAXX®-pistorasiakeskusten lisäksi myös seuraavat tuotteet: seinäpistorasia 9562 ja paneeliasennuspistorasia 2123A – kaikki 32 A:n sovelluksia varten sekä nikkelöidyillä koskettimilla, erittäin hyvin lämpöä kestävillä koskettimen pitimillä ja aikaa säästävällä ruuvikoskettimien liitäntätekniikalla varustettuina. Seinäpistorasia on valmistettu erikoismuovista, joka suojaa syövyttäviltä aineilta, ja kotelon alaosaa voi kääntää 180 astetta. Paneeliasennuspistorasiassa kytkentä tapahtuu suoraan, ja paneeliasennuspistokkeessa on suojakansi.

32 A:n AM-TOP®-pistotulpilla ja -pistorasioilla varmistat erityisesti jäähdytyskonttien optimaalisen sähkönjakelun. Tuotteissa on kestävä yksiosainen kotelo. Tiivistetty vedonpoisto varmistaa pitävän otteen ja turvallisen käsittelyn myös kosteissa ja märissä olosuhteissa, ja ruuvikoskettimien liitäntätekniikan ansiosta tuotteen asennus käy helposti ja nopeasti. Jatkopistorasiat ja -pistotulpat täyttävät kotelointiluokan IP67 vaatimukset, mikä antaa täydellisen suojan pölyltä ja vedeltä.

PowerTOP® Xtra -pistorasiat ja -pistotulpat ovat täydellinen ratkaisu joustavaan sähkönjakeluun laivassa. Niissä on ergonomisesti muotoiltu kotelo, karhennetut tartunta-alueet, karhennettu ja kumipäällysteinen vedonpoisto, suojakannen avauspainike ja lukitsin. Jatkopistorasiat ja -pistotulpat ovat pitäviä, ne pysyvät kosteissa ja märissä olosuhteissakin varmasti kädessä ja ne voi kytkeä ja irrottaa useita tuhansia kertoja.

Pistotulpat ja pistorasiat on valmistettu kestävästä ja pitkäikäisestä materiaalista ja ne täyttävät kotelointiluokan IP44, IP54 tai IP67 vaatimukset. Niissä on paras suojaus pölyltä ja vedeltä. 63 ja 125 A:n PowerTOP® Xtra -pistorasioissamme on erittäin hyvin lämpöä kestävät koskettimen pitimet ja lisävarusteena nikkelöidyt koskettimet. Myös jatkopistorasioissa on nikkelöidyt koskettimet. 16 ja 32 A:n 5-napaiset pistotulpat ja pistorasiat ovat saatavissa yhtä kestävänä PowerTOP® Xtra R -mallina. Näin tuotteet on suojattu syövyttäviltä aineilta. Kaikissa tuotteissamme on vakiovarusteena kevyen liitännän ja irrotuksen mahdollistava X-CONTACT®-kosketinholkkiteknologia. Nerokkaan liitäntätekniikan ansiosta pistotulppien ja pistorasioiden asennus käy nopeasti ja helposti, eikä siihen vaadita suurta määrää työkaluja.

Etsitkö energianjakeluratkaisua telakoille tai satamiin?

Onko sinulla kysyttävää ratkaisuistamme ja tuotteistamme? Autamme sinua mielellämme: