Choose your country

MENNEKES

Vakaata sähkönjakelua satamissa

  • kestävä, pitkäikäinen materiaali ääriolosuhteisiin
  • yksilöllisesti varustettavat keskukset
  • nopea ja turvallinen asennus, käyttö ja huolto
  • kiinteästi asennettavat ja siirrettävät tuotteet
  • suojattu pölyltä ja vedeltä
  • pistorasiakeskukset ja pistorasiat toiveen mukaan erikoismuovista (esim. suojaus suolaiselta merivedeltä)
  • kevyt liittää ja irrottaa jatkopistorasioiden ja -pistotulppien (16–125 A) ja pistorasioiden (63–125 A) älykkään kosketinholkkiteknologian ansiosta
  • erikoisratkaisut erityisvaatimuksiin

Laivoja tulee ja menee, kontteja ja tavaroita lastataan ja kaikkialla käy kova kuhina. Rahti- ja matkustajaliikenteen satamat eivät hiljene koskaan. Ratkaisuidemme avulla huolehdit niin konttiterminaalien ja -laivojen kuin suurten matkustaja-alusten ja huviveneiden luotettavasta energianjakelusta.

Pistorasiakeskukset satamiin

Seinä- ja pinta-asennettavat AMAXX®-pistorasiakeskuksemme ja AMAXX®-tuotteilla varustetut CombiTOWER®-pylväämme säästävät tilaa ja ovat yksilöllisesti varustettavissa. Ne sopivat moniin käyttökohteisiin satamissa ja ovat täydellinen sähkönjakeluratkaisu jäähdytyskontteihin ja konttinostureihin. Älykkäiden ominaisuuksien ansiosta keskuksiemme asennus käy nopeasti yhdeltä henkilöltä. AMAXX®-tuotteet ovat saatavissa vakiona kestävästä muovista tai tilauksesta erikoismuovista valmistettuina. Erikoismuovi suojaa erityisesti syövyttäviltä aineilta, kuten suolaiselta merivedeltä. Keskukset täyttävät kotelointiluokan IP44 tai IP67 vaatimukset, ja ne ovat täydellisesti pölyltä ja vedeltä suojattuja.

Satamassa olevien laivojen ja lauttojen sähkönjakelu voidaan toteuttaa monella tavalla – aluksessa olevilla aggregaateilla ja maissa olevilla sähköliitännöillä. Valmistamme mielellämme tilauksesta kestäviä liitäntärakenteita sataman sähköverkkoon. Rakenteet toteutetaan niin, että ne kestävät merivettä ja voimakasta tuulta. Näin varmistetaan laivojen ja lauttojen optimaalinen sähkönjakelu myös pidempinä satamassaoloaikoina.

Pistorasiat ja pistotulpat satamiin

MENNEKESin satamiin tarkoitettu seinäpistorasioiden tuotevalikoima sisältää perinteisiä seinäpistorasioita sekä irtikytkettävät ja mekaanisesti lukittavat DUO-seinäpistorasiamme. Tuotteissa kaikkiin kosketinruuveihin pääsee käsiksi kätevästi edestä käsin. X-CONTACT®-kosketinholkkiteknologiamme on saatavissa tilauksesta 63 ja 125 A:n seinäpistorasioihin. Tämä mahdollistaa erityisen kevyen kytkemisen ja irrottamisen myös suurilla virran voimakkuuksilla – voimaa vaaditaan jopa puolet vähemmän. Pistorasiat on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Tuotteet ovat saatavissa myös erikoismuovista valmistettuina, erittäin hyvin lämpöä kestävillä koskettimen pitimillä ja nikkelöidyillä koskettimilla.

32 A:n AM-TOP®-pistotulpilla ja -pistorasioilla varmistat erityisesti jäähdytyskonttien optimaalisen sähkönjakelun. PowerTOP® Xtra -pistotulppamme ja -pistorasiamme on tarkoitettu esimerkiksi konttinostureiden sähkönjakeluun. AM-TOP®-pistotulpissa ja -pistorasioissa on kestävä yksiosainen kotelo. Tiivistetty vedonpoisto varmistaa pitävän otteen ja turvallisen käsittelyn myös kosteissa ja märissä olosuhteissa, ja ruuvikoskettimien liitäntätekniikan ansiosta tuotteen asennus käy helposti ja nopeasti. AM-TOP®-jatkopistorasiat ja -pistotulpat täyttävät kotelointiluokan IP67 vaatimukset, mikä antaa täydellisen suojan pölyltä ja vedeltä.

PowerTOP® Xtra -pistorasioissa ja -pistotulpissa on ergonomisesti muotoiltu kotelo, karhennetut tartunta-alueet, karhennettu ja kumipäällysteinen vedonpoisto, suojakannen avauspainike ja lukitsin. Jatkopistorasiat ja -pistotulpat ovat pitäviä, ne pysyvät kosteissa ja märissä olosuhteissakin varmasti kädessä ja ne voi kytkeä ja irrottaa useita tuhansia kertoja. PowerTOP® Xtra -pistotulpat ja pistorasiat on valmistettu kestävästä ja pitkäikäisestä materiaalista ja ne täyttävät kotelointiluokan IP44, IP54 tai IP67 vaatimukset. Niissä on paras suojaus pölyltä ja vedeltä. 63 ja 125 A:n PowerTOP® Xtra -pistorasioissamme on erittäin hyvin lämpöä kestävät koskettimen pitimet ja lisävarusteena nikkelöidyt koskettimet. Myös jatkopistorasioissa on nikkelöidyt koskettimet. 16 ja 32 A:n 5-napaiset pistotulpat ja pistorasiat ovat saatavissa yhtä kestävänä PowerTOP® Xtra R -mallina. Näin tuotteet on suojattu syövyttäviltä aineilta. Kaikissa tuotteissamme on vakiovarusteena kevyen liitännän ja irrotuksen mahdollistava X-CONTACT®-kosketinholkkiteknologia. Nerokkaan liitäntätekniikan ansiosta pistotulppien ja pistorasioiden asennus käy nopeasti ja helposti, eikä siihen vaadita suurta määrää työkaluja.

Etsitkö energianjakeluratkaisua telakoille tai laivaan?

Onko sinulla kysyttävää ratkaisuistamme ja tuotteistamme? Autamme sinua mielellämme: